Ben biliyorum ne istediğini
Hahaha çok güldüm buna. Bu muhabbeti turetebiliriz ama esprilerimize kizmazsa @Felicilianolopez
@tkanka böyle olmayız dimi kız b
Ajajja olum korkıtmayın la :)@Felicilianolopez kankam böyle olmasın da sonunuz
Hahahahaha olum hala gülüyorum @Ozzys nerdesin gel videoyu izleAjajja olum korkıtmayın la :)
yok manyak mısın hahaha ama absürt kankilerim var yine de belli olmaz@tkanka böyle olmayız dimi kız b
İyiyim canakkaleliyim bir Trabzon yaylası olmasaktaNaber @Prozac nerelisin
Kanka böyle teker teker biraz zor şimdi bir rol olacaktı haydi bastır haydi bu gol olsun veya aparkat gibi dk dk yazarak sayıyı bitirirdimKaldı 156 @Prozac
Hortlatayım bir konuyuKanka böyle teker teker biraz zor şimdi bir rol olacaktı haydi bastır haydi bu gol olsun veya aparkat gibi dk dk yazarak sayıyı bitirirdim
Aslında felinin muhabbet güzeldi bak onun üzerinden surdurebiliriz @Felicilianolopez ne dersinHortlatayım bir konuyu
Tamam :)yok manyak mısın hahaha ama absürt kankilerim var yine de belli olmaz
Felinin boş muhabbet mgAslında felinin muhabbet güzeldi bak onun üzerinden surdurebiliriz @Felicilianolopez ne dersin
Düşünsene adam Antalya'ya gidiyor ve haydar amcalara denk geliyorFelinin boş muhabbet mg
Feli arabayı satmış yürüyerek kabeye giden adam gibi anca gider şu anDüşünsene adam Antalya'ya gidiyor ve haydar amcalara denk geliyor