- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Hoca iyi de rehavet var hedefsiz kalınca öyle oldu. Alparslan bildiğin Ramos gibi maşallah :)Saskınlıkla takip ediyorum, bu hocayla olmucak anlasıldı :(
Hoca iyi de rehavet var hedefsiz kalınca öyle oldu. Alparslan bildiğin Ramos gibi maşallah :)Saskınlıkla takip ediyorum, bu hocayla olmucak anlasıldı :(
Aynen öyle hocam. Alparslan da bence bu sene 3 büyüklere gider. Seviye olarak çok yukarılardaHoca iyi de rehavet var hedefsiz kalınca öyle oldu. Alparslan bildiğin Ramos gibi maşallah :)
Stajyer hocadan olmazdi olmadı da... Zamanında skoru koruamıyoruz, geriye yaslaniyoruz diye Ünal Hocayı yollayan ve onca maç öne geçmesine rağmen skoru koruyaman Çimşir i getiren kafa aynı kafa. Yani şu şampiyonluğun kaçmasına sebep olan Ağaoğlu dur. Egosu bir yana liderin maçı 1.kanalda olacak simarikligi bir yana.@ravis44 ne sacmalıyor la bu :) unal hocadan sonra 2 mac kazanınca alkıs tutulan yönetim iyiki huseyini getirdi kimya bozulmadı diyen taraftara bak niye geldin diyor neden geldin diyor :) ugurcan en az 5-6 macı tek basına goturdu kuzeyli cocukda en az o kadar mac aldı eee ne olacaktı
Cok zevkli futbol oynuyor sarri dönemindeki napoli gibiAdamsin Üstçü Reis
http://instagr.am/p/CCqwbjPJH36/
Adam kelimesinin ete kemiğe bürünmüş haliAdamsin Üstçü Reis
http://instagr.am/p/CCqwbjPJH36/
Atlanta dan lose oluyorsun maç sıkıcı girdin foruma neselenmek için :)Cok zevkli futbol oynuyor sarri dönemindeki napoli gibi
Aga ilk yarı ilk gol atalanta 2.3 oran 200 attım dakka 45 artı 5 penaltı oldu adam topa vuracak hakem durduk caldı vara gitti ofsayt cıktı :(Atlanta dan lose oluyorsun maç sıkıcı girdin foruma neselenmek için :)
benim de son maçtı cevirim de tamamdı 350 çekiyordum 0 olduk namussuz hakem ayağına. Kırmızı da mahvetti tam hareketlenmişti maç ev atardıAga ilk yarı ilk gol atalanta 2.3 oran 200 attım dakka 45 artı 5 penaltı oldu adam topa vuracak hakem durduk caldı vara gitti ofsayt cıktı :(
İzlanda takımı o mac betco da vardı 9 olunca kalktı :)bu afrıkalıları her yerde harcıyolar abı bu ne
Ekli dosyayı görüntüle 60682
işte izlanda da ki afrikalılar takım toplamıs demekkı adamlara 15 tane atmak nedır ya bızmde almanya da türkgücü bayern felan varİzlanda takımı o mac betco da vardı 9 olunca kalktı :)