- 12 Şub 2019
- 9,937
- 4,509
- 33
Kaç seansBizim burda en iyisi ve şuan boş randevulu olan doktor 500 e bakıyor
Kaç seansBizim burda en iyisi ve şuan boş randevulu olan doktor 500 e bakıyor
seans başına 500tl olmasilazımKaç seans
Yok yav ne cezası kumar yasak deil ki devlet oynatıyor zaten doktorun amacı destek olmak. Sen gidip dombilibet te oynuyorum demezsin herhaldedevlet hastanesine gitsem kumar oynuom desem psimiateiye ceza keser mi acaba
yok nedir oPragmatikin bi tane bedava para veren sitesi var haberin var mı
pcden geneldePc den mi yoksa telefondan mı oynuyoramsun o slotları
Senin paranı elinden almak lazımpcden genelde
çok mantıklı bir öneri. cs go da 2700 saatim var birzamanlar kuma aklıma gelmezdi cs oynamaktn. ne zman pc yi sattım kumara iyice bağlandım hayaım mafoldu. bir şekilde pc toplayıp eski halime dönmeliyim. önceden telden lol oynuyoum saatlerce telefonuda sattım. simdkki tel oyunu zor acıyor. halime bakkk bitmisim benGenel anlamda kumar kazandırmıyor ama slot için diyorum şuan kazandırmayan birseye körü körüne ne bulursan basmak çok kötü ya amaç oyun oynamaksa başka birşeylerle ilgilenmeye başla pc oyunu oyna mesela lol oyna ekran parçala valoda mikrofonun kablosunu ısır kopar ne bileyim
devlet hastanesi olursa bi gideyim haftaya ilaç yazdırayımPsikolağa da değil de psikiyatriye git bana bunun için ilaç yazın psikoloğa gidemiyorum de ama o sırada kendini tut uzak dur Pc den ilaçlara bi devam et. Bunun için ilaçlar varmış
devlet hastanesi olursa bi gideyim haftaya ilaç yazdırayım
sakaryaSen nerede oturuyorsun
inanaılmaz güzel fikrim var. bir proje üzerinde biladerle anlaştık iyi de para kazancaz ama benim yaptıgim bu kumarbazca hatalar yüzunden 1 sene geriye gittik. hep aklımd telafi etme duauncesi varBende okadar olmasada bağımlıydım baya azalttım yoksa oluru yok artık.
Psikolojikman çökertiyor
Ne yalan soyleyim Sakarya lıları hiç sevmiyorumsakarya
kocaeli mi senNe yalan soyleyim Sakarya lıları hiç sevmiyorum