- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
reklam engelleyici açıkmış ondanmış.@Colonel üstteki sponsor alanı bende gözükmüyor.
reklam engelleyici açıkmış ondanmış.@Colonel üstteki sponsor alanı bende gözükmüyor.
Boyle bisey de varbeyler bi kripto para birimi piyasaya giriyor ve bunun şerefine airdrop yapıyor scam değil gibi 5 ref lazım deneyelim mi?
Gorevleri yapanlara 300 dolar veriyo 90 dolar topladim ben ilgilenen varsa guzel promo kyc/kimlik dogrulama yapmal sarti var sadeceBoyle bisey de var
Ekli dosyayı görüntüle 105077
Huobi Global | The Leading Global Digital Asset Exchange Widow&avatar=6
Hemen çekiliyomuGorevleri yapanlara 300 dolar veriyo 90 dolar topladim ben ilgilenen varsa guzel promo kyc/kimlik dogrulama yapmal sarti var sadece
pek gerçekçi gelmedi banaGorevleri yapanlara 300 dolar veriyo 90 dolar topladim ben ilgilenen varsa guzel promo kyc/kimlik dogrulama yapmal sarti var sadece
Huobi büyük bi borsa . Sence sahte reklam yapar mı?pek gerçekçi gelmedi bana
Linkten üye olduk sanırım airdroplar için önce kimlik onayı gerekiyorBoyle bisey de var
Ekli dosyayı görüntüle 105077
Huobi Global | The Leading Global Digital Asset Exchange Widow&avatar=6
Bende 3 4 kere kaybettim o spinler yüzünden . Şu 2 günde eldeki 200 de gittiulan atlasbet benide gaza getirdi 100tl miz vardı onuda orda kaybettim. yazık kafama yaa
valla 20tl veri promosyon sevindim derken bi baktım hesap 0Bende 3 4 kere kaybettim o spinler yüzünden . Şu 2 günde eldeki 200 de gitti
Borcun var mı biryerlereaşırı derece de bağımlıyim