sporun mk iddaa yüzunden kumara bulaştım. lan 1 periyotta 5.30 dakika 1 basket atamaz mı bir takım offf neyse birsüru var böylrAga payfixe 250 at 25 lira 25 lira oyna oynuyacaksan ama slot değil spor
sporun mk iddaa yüzunden kumara bulaştım. lan 1 periyotta 5.30 dakika 1 basket atamaz mı bir takım offf neyse birsüru var böylrAga payfixe 250 at 25 lira 25 lira oyna oynuyacaksan ama slot değil spor
arabamı sattım 30k gecti. 20 pedere verdim 10k hem yedim hem kumar oynadımPara hiç toplu gectimi eline şimdiye kadar
Tamam slotta aynı niye oynuyorsunsporun mk iddaa yüzunden kumara bulaştım. lan 1 periyotta 5.30 dakika 1 basket atamaz mı bir takım offf neyse birsüru var böylr
ortak 40k şuan için 20 ben 20 broOrtaya ne kadar koyacaksınız ki mining için
200 tlden 4 saatte bonanzada 25k para yaptım. bets10 da o hırs beni bitirdiiiTamam slotta aynı niye oynuyorsun
Hadi inşallahortak 40k şuan için 20 ben 20 bro
Onu bi kere yaparsın sonrası yok . Bidaha öyle birşey olmayacak unut onu200 tlden 4 saatte bonanzada 25k para yaptım. bets10 da o hırs beni bitirdiii
hep aklımda bir anı daha var yemin ediyorum işkence yapsalar unutamam. bets10 da yine 7 tl ye crayzy time bastım geldi. oyuna girdi elim mouse de maviye tıklarım genelde basmadım son 4 sn kala hızlıca karar değistirdim yesile bastım. yesile 100x attı maviye 8000x attı toplamda cıldırdım evde cıldırdımmOnu bi kere yaparsın sonrası yok . Bidaha öyle birşey olmayacak unut onu
Kime sorsan 3 5 kere yaşamıştır giden gitmiş boşverhep aklımda bir anı daha var yemin ediyorum işkence yapsalar unutamam. bets10 da yine 7 tl ye crayzy time bastım geldi. oyuna girdi elim mouse de maviye tıklarım genelde basmadım son 4 sn kala hızlıca karar değistirdim yesile bastım. yesile 100x attı maviye 8000x attı toplamda cıldırdım evde cıldırdımm
bide bu olay askerden geldiğim yıl oldu. kacan para 56k agaa işte nasipphep aklımda bir anı daha var yemin ediyorum işkence yapsalar unutamam. bets10 da yine 7 tl ye crayzy time bastım geldi. oyuna girdi elim mouse de maviye tıklarım genelde basmadım son 4 sn kala hızlıca karar değistirdim yesile bastım. yesile 100x attı maviye 8000x attı toplamda cıldırdım evde cıldırdımm
O haram parayla belkide iş kurracaktın boşver unut gitsin iyi olmuşbide bu olay askerden geldiğim yıl oldu. kacan para 56k agaa işte nasipp
doğru diyosun eyvallah.O haram parayla belkide iş kurracaktın boşver unut gitsin iyi olmuş
evet plan bu şuan. babamın yanında esnaflık yapmaya yeni başlatim gecen ayları sayma 200tl para gecti elime. onud akumarda yedim salak gibi. yarından itibaren değişecem.Sen biladerle iş için para geçtikçe ona ver bi şekilde
Senin yaş kaçArtık yaş gidiyor aklıma sadece parami kazanıp işimi kurma hayalini enpoze etmem lazım. Kumar krizi girince beni durduracak birşeyler bulursam başarıcam galiba
26Senin yaş kaç
Ya da babana söyle de kardeşime 150 ver bana 50 lira yeterevet plan bu şuan. babamın yanında esnaflık yapmaya yeni başlatim gecen ayları sayma 200tl para gecti elime. onud akumarda yedim salak gibi. yarından itibaren değişecem.
Yine çok geç değil ya daha evlilik filan 30 32 ye kadar dünya zaman var