devlete cezam var 10k 4k bnkaya var saga sola 2k var hepsi bu. kazandigimi anında slota yatirip kaybediyorum. esnafımBorcun var mı biryerlere
devlete cezam var 10k 4k bnkaya var saga sola 2k var hepsi bu. kazandigimi anında slota yatirip kaybediyorum. esnafımBorcun var mı biryerlere
Çokta yokmuş aga be başka birşeylere yatırım filan yapsandevlete cezam var 10k 4k bnkaya var saga sola 2k var hepsi bu. kazandigimi anında slota yatirip kaybediyorum. esnafım
Allaha şükür hepsi o kadar. 21 yaşımda iken tüm bankların karalistesine girdim. kumar yüxunden hicbiri ne kredi ne artı para veriyor vermesinler aman. pandemi de 5 k ziraat kredisi cektim 1 saatte kumarda yedim. kaç yıl oldu hala ödüyorum bitmediÇokta yokmuş aga be başka birşeylere yatırım filan yapsan
bıkmıyorum ki hep oynamak istiyorum ne aptalım l. 100tl elime gecsin hemen bonanza freespn satın alıyorumBen slota güzel promo harici girmiyorum birşey kazandırmıyor ki bıkmadın mı
Yok artikbıkmıyorum ki hep oynamak istiyorum ne aptalım l. 100tl elime gecsin hemen bonanza freespn satın alıyorum
ailemle yaşıyorum hep beraber 5 8k arası felanAylik gelir ortalama ne kadar
Oda para seans başına 500tl istiyorSlottan para kazanılmaz aga. Bence bi psikiyatriye git
Kumara ayda kaç para veriyonOda para seans başına 500tl istiyor
bundan 2 ay öncesine kadar 1k 2k arası idi şuan eanaf yeni oldum. haftada 300 500 . tam düzeltiyorum bi kriz geliyor hemen koşa koşa slota gidiyomKumara ayda kaç para veriyon
Bizim burda en iyisi ve şuan boş randevulu olan doktor 500 e bakıyor500 den aşağı destek veren bulursun