Akşama masa yapacak vermeyinSevgili @Astekbet 8 tane biletim var muhtemelen çıkmayacak zaten o kadar biletin içinden 16 tane bilet alınmış. Hiçbirine çıkmayacak en azından bi jest 1000 2000tl verirseniz forum adına çok seviniriz borçlarım çok 60.000 dağıtmayın 2000 verin o da olumlu
Forumda astekbete en çok yatırım yapan üye benim amkAkşama masa yapacak vermeyin
Sana birşey soylimmi, yalandan astekbeti etiketleyip hani reklaminizida yapıyorum ayık olun boş geçmeyin ayaklarını bırak.Sevgili @Astekbet 8 tane biletim var muhtemelen çıkmayacak zaten o kadar biletin içinden 16 tane bilet alınmış. Hiçbirine çıkmayacak en azından bi jest 1000 2000tl verirseniz forum adına çok seviniriz borçlarım çok 60.000 dağıtmayın 2000 verin o da olumlu
1.5000 milyon bilet vardı amk nerden bana çıkacak hele bi söyleSana birşey soylimmi, yalandan astekbeti etiketleyip hani reklaminizida yapıyorum ayık olun boş geçmeyin ayaklarını bırak.
Sana çıkacak rahat ol amk.
Bee ****** o zaman niye konu açtın bizide tribe sokuyorsun :)1.5000 milyon bilet vardı amk nerden bana çıkacak hele bi söyle
Sonunu ne guzel baglamıs abim benşm ya :)Sana birşey soylimmi, yalandan astekbeti etiketleyip hani reklaminizida yapıyorum ayık olun boş geçmeyin ayaklarını bırak.
Sana çıkacak rahat ol amk.
Yeni girdim foruma konuyu baktım bu açmış hepsini okudum baştan aşağıya, öyle bir yazmiski yok 16 bilet 8 i bende falan ahahahaahahaha. Hissediyorum ama büyük bisey çıkacak:)Sonunu ne guzel baglamıs abim benşm ya :)
Buyuk bişi dersen her sey olabilir oYeni girdim foruma konuyu baktım bu açmış hepsini okudum baştan aşağıya, öyle bir yazmiski yok 16 bilet 8 i bende falan ahahahaahahaha. Hissediyorum ama büyük bisey çıkacak:)
Büyük bişey çıkacak evet 20cmYeni girdim foruma konuyu baktım bu açmış hepsini okudum baştan aşağıya, öyle bir yazmiski yok 16 bilet 8 i bende falan ahahahaahahaha. Hissediyorum ama büyük bisey çıkacak:)
Senle alakalı bisi yazmamıslar :(o kadar adam soktuk araya
Tek bir kere 6 haneli rakam çekmiyorlarmı amk o 6 rakamı çekmek için 3 saatmi bekliyorlarSenle alakalı bisi yazmamıslar :(o kadar adam soktuk araya
Hic anlamam @maxaljin bilirTek bir kere 6 haneli rakam çekmiyorlarmı amk o 6 rakamı çekmek için 3 saatmi bekliyorlar
@FastGhost Hayırlı olsun o zaman Milli Piyango İdaresinden kargon yola çıktı
Bunu yapanın allah belasını versin
Her ödül için ayrı çekiliş yapılır.Hic anlamam @maxaljin bilir
Yahu etiket atıp durmayın bürolara.@Astekbet 2 dakika gelirmisin bişey konuşmamız gerekiyor