- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Malesef aydinim yok valla bende :(@Cesur87 @ravis44 @neciptatli jetonda paranız var mı ayın 1 de papara ile gönderim tabi varsa rahatsız ediyorum kusura bakmayın lazım da şuan bana ondan
Malesef aydinim yok valla bende :(@Cesur87 @ravis44 @neciptatli jetonda paranız var mı ayın 1 de papara ile gönderim tabi varsa rahatsız ediyorum kusura bakmayın lazım da şuan bana ondan
Eyw necibim biliyorum sizi boşuna kardeşim abim demiyorum size lakin öyle bedava alacak biri değilim asla ama asla öyle şeyler deme ödünç olarak alırım yoksada sıkıntı yok teşekkürler:)aydınım jetonu bosver hiç biryerimde 1 kurusum yok olsa canın sagolsun geri bile almam
Anladım abim teşekkürler:)Malesef aydinim yok valla bende :(
yok ben sana borc vermem cansın. Benım bugun 3 4 tane paylastıgım bonus var onlara bak. en sonki uygulama bonusuna da bak işine yararEyw necibim biliyorum sizi boşuna kardeşim abim demiyorum size lakin öyle bedava alacak biri değilim asla ama asla öyle şeyler deme ödünç olarak alırım yoksada sıkıntı yok teşekkürler:)
Sıkıntı yok para okadar mühim değil uykum yok biraz kafam dağınık bı 2 kupon yapıp stres atacaktim yoksa para var paparamda limitim dolmuş ayın 1 yenileniyor ya ordan gönderecektim oynamasamda sıkıntı yok uyurum çok teşekkür ederim var ol necibim :)yok ben sana borc vermem cansın. Benım bugun 3 4 tane paylastıgım bonus var onlara bak. en sonki uygulama bonusuna da bak işine yarar
öptüm dıkkat etSıkıntı yok para okadar mühim değil uykum yok biraz kafam dağınık bı 2 kupon yapıp stres atacaktim yoksa para var paparamda limitim dolmuş ayın 1 yenileniyor ya ordan gönderecektim oynamasamda sıkıntı yok uyurum çok teşekkür ederim var ol necibim :)
Sende iyi geceler :)öptüm dıkkat et
Aydıncım uyumuşum gece ama jetonla pek işlem yapmıyorum@Cesur87 @ravis44 @neciptatli jetonda paranız var mı ayın 1 de papara ile gönderim tabi varsa rahatsız ediyorum kusura bakmayın lazım da şuan bana ondan
Anladım sıkıntı yok teşekkürler yinedeAydıncım uyumuşum gece ama jetonla pek işlem yapmıyorum
Aydın şu konuya yazma astekbet teselli ödülü verdi sanıyorumAnladım sıkıntı yok teşekkürler yinede
PardonAydın şu konuya yazma astekbet teselli ödülü verdi sanıyorum