Başka bonus yok hepsini almışımZengin isi deneme bonuslarını bırak kendine göre olan fakir isini dene ne bilim yatırım sız yada 20 tl yatırımlı olanları
Başka bonus yok hepsini almışımZengin isi deneme bonuslarını bırak kendine göre olan fakir isini dene ne bilim yatırım sız yada 20 tl yatırımlı olanları
Seninle sonra görüşecez seninle sonra görüşecez ödüller yüklensin bi hemen çöküyorum sana
Az kaldi kanki diger isi kacirdim bu sefer onun iki kati buyuk is maddiyati cozmeye kaldiNe zaman amk ne zaman aklımız gitti
Yine ne oldu@emana22 @FastGhost hayat çok acımasız sevdiklerinizin değerini bilin
Bütün sevdiklerim gidiyor hayat çok acımasızYine ne oldu
Yine ne icti bu@emana22 @FastGhost hayat çok acımasız sevdiklerinizin değerini bilin
Abim den sonra dedemde rahmet eti diyorum ki sevdiklerimiz birer birer gidecek onlar yaşar iken değerini bilmek lazımYine ne icti bu
kardesim insallah cikar sana.Bunu yurekten soluyorum.bir nebzede olsa rahatlarsinYine ne oldu
Yeni mi vefat etti aydin.Basin saolsun kardesjmAbim den sonra dedemde rahmet eti diyorum ki sevdiklerimiz birer birer gidecek onlar yaşar iken değerini bilmek lazım
Basın sagolsun aydınım ölüm Allahın emri Allah genc olumlerden korusunAbim den sonra dedemde rahmet eti diyorum ki sevdiklerimiz birer birer gidecek onlar yaşar iken değerini bilmek lazım
başın sağolsun kardeşimAbim den sonra dedemde rahmet eti diyorum ki sevdiklerimiz birer birer gidecek onlar yaşar iken değerini bilmek lazım
Haklısın.Basın sagolsun aydınım ölüm Allahın emri Allah genc olumlerden korusun
Hani bana amk30.000 TL çıkarsa 3000 tl foruma rolling sana 2 k para
20.000 çıkarsa 2000 tl foruma rolling sana 1 k para
10.000 çıkarsa 1000 tl foruma rolling sana 1k para (8k borç var)
Başın sağ olsunAbim den sonra dedemde rahmet eti diyorum ki sevdiklerimiz birer birer gidecek onlar yaşar iken değerini bilmek lazım
Basiniz sagolsun aydinim mekani cennet olsun :(Abim den sonra dedemde rahmet eti diyorum ki sevdiklerimiz birer birer gidecek onlar yaşar iken değerini bilmek lazım