Rakamlar yanlış yerde cıktıpara gönder
Rakamlar yanlış yerde cıktıpara gönder
Sendeki umuttan istiyorumAllah belanı versin milli piyango müdürlüğü
Doğruysa ortalık karışırTweeterde gördüm kazananlar arasında ismin var. Hayırdır @FastGhost kardeş paramı istedik senden taksici gibi ağlıyorsun çıkmadı diye .
Tebrik ediyorum yinede centilmen biri olarak
Nerde amk bana da gösterTweeterde gördüm kazananlar arasında ismin var. Hayırdır @FastGhost kardeş paramı istedik senden taksici gibi ağlıyorsun çıkmadı diye .
Tebrik ediyorum yinede centilmen biri olarak
Yalan amkDoğruysa ortalık karışır
Astekbeti çağırın 2 dakika konuşmamız lazımE ne oldu simdi o kadar konu actı gunler öncesine yok gelecek yer var falan dedi bu muydu yani yuzune tukurmek isterim lakin sen ondan da anlamazsın
Ödemem geldi teşekkürler kesene bereketAstekbeti çağırın 2 dakika konuşmamız lazım
Dede siteyi hacklediler mi giremedik banka hesaplarımız bosaldi
50 defa foruma girmeye çalışıyorum nasıl bir bağımlılık yaptınız bana dede zaten içim dolmuş bugün nihayet foruma girdim
Test yapa yapa bu alkolikin konusuna mı yaptın yaslanıyorsun valla
Çık git konumdanTest yapa yapa bu alkolikin konusuna mı yaptın yaslanıyorsun valla
Banka hesaplarım boşalmış dede kim ödeyecek bu paraları hacklendikForuma corona virusu bulaşmış onunla ilgili test yapıyorduk :)
Şaka bir yana bir süreliğine Türkiyeden erişim olamadı forumda. Vpn ve yurtdısı ip ile girenlerde herhangi bir sıkıntı oluşmadı. Ben erişebiliyordum foruma sorunsuz.