- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Mbappeye kanat degistiren adam hazarda neler yapmaz :)Jiysız kırasyt hasan ali kaldırımın müthiş ortalarıyla finale kalırız
Mbappeye kanat degistiren adam hazarda neler yapmaz :)Jiysız kırasyt hasan ali kaldırımın müthiş ortalarıyla finale kalırız
Bizi bu kupaya nasıl aldılar amkMbappeye kanat degistiren adam hazarda neler yapmaz :)
AHhahahahah Valla bende merak ediyorumBizi bu kupaya nasıl aldılar amk
Gs bu sene iyi değil kanka leipzigden 2 dakikada 3 gol yedi amkGs bi ara böyle bi turnuvayı kazanmıştı emirates cup du heralde nereden nereye amk
Masada kazandık ilk defa :) koc holding araya birilerini koymusturBizi bu kupaya nasıl aldılar amk
Ne masası kanka o ben bulamadım ali koç aldırdı da araştırmadım gerçi bakayım bi nasıl girmişizMasada kazandık ilk defa :) koc holding araya birilerini koymustur
Kaleye ismail yerine beni koysalar daha iyi dururdum vallaGs bu sene iyi değil kanka leipzigden 2 dakikada 3 gol yedi amk
Kupa'da Hatay'dan yediği golden sonra şutlanmalıydı.Kaleye ismail yerine beni koysalar daha iyi dururdum valla
aynen emrıates cup arsenal e arsenalın kupasında arsenalın evınde koymustuk :)Gs bi ara böyle bi turnuvayı kazanmıştı emirates cup du heralde nereden nereye amk
Yerine biri geldi zaten yakında gönderirler onuKupa'da Hatay'dan yediği golden sonra şutlanmalıydı.
Bu Chicago Macı ne ayak? En ust olacak mac oranlar tavan diye kekledilerAudi bize sponsormuş o yüzden davet etmiş baktım
O maçta şut yok doğru düzgünBu Chicago Macı ne ayak? En ust olacak mac oranlar tavan diye keklediler
Gol geldi :)O maçta şut yok doğru düzgün
4 . gol de olsunBu Chicago Macı ne ayak? En ust olacak mac oranlar tavan diye keklediler
3 5 ust mu oynadın4 . gol de olsun