Okey de bendeki bal kimsede yoktur nere işesem ya çekerim yada okey i bulurum 4 0 dan turnuvada 5 4 kazandık daha 1 ay önceSheva25 vazgeçilmez esimdir her zmaan:)
Okey de bendeki bal kimsede yoktur nere işesem ya çekerim yada okey i bulurum 4 0 dan turnuvada 5 4 kazandık daha 1 ay önceSheva25 vazgeçilmez esimdir her zmaan:)
Atarlar boş geçmez bu maçı 2 1 biter en kötü ama tahminim 3 1Amk fiorentinası ne güzel kâra geçicektim yaktı ya
Çok zor atak yapamıyor daha mal sürüsü hepsiAtarlar boş geçmez bu maçı 2 1 biter en kötü ama tahminim 3 1
Arsenal şikeci takım ya yer illaki inşallah gelirÇok zor atak yapamıyor daha mal sürüsü hepsi
Arsenal şikeci takım ya yer illaki inşallah gelir
Arsenal takım gölünden ıyi ekmek çıkardı aslında 3 u atar demirim attı arsenal yese bariÜst oynamadık aynı orandan salak gibi
Ben basmazdım bu kadar sen nasıl güvendin :ROFLMAO:
NarcosHangi oyun
Muslukları açık unutmuşlardır amk fiosu ayar etti gece gece la casa izlemeye gidiyim bariNarcos
vay be o oyun ıyı verıyor evet free spınlerde dıye bılıyordum nakıtte fazla kazandırmıyor dıye dusundum ama ıyıymıs en ıyı oyunlardan bırıde reel rush dur bunu unutma cok ıyı getırısı var ama betcolarda genelde kazanc getırmıyor pronetlerde denersen anlarsınNarcos
Benim en sevdiğim koi princessvay be o oyun ıyı verıyor evet free spınlerde dıye bılıyordum nakıtte fazla kazandırmıyor dıye dusundum ama ıyıymıs en ıyı oyunlardan bırıde reel rush dur bunu unutma cok ıyı getırısı var ama betcolarda genelde kazanc getırmıyor pronetlerde denersen anlarsın