aynen valla para olsa kacırmam real dosıcek az kaldıHesabında bakiyesi olan bayern maçına iy 1 gol girsin yetişeceğimi bilsem atmye gidicem maç çok banko
cl ligi finali bu kadar zevk vermez cok zevklı maç son yıllarda ızledıgım en zevklı maç hatta1 gol daha olur bunda ilk yarı
O değil bunlar bizi audi cup da delik deşik edecek amk1 gol daha olur bunda ilk yarı
Phi' maçında 2,5 üst 1,85'lerde. Gel gel oranı mı yoksa bana mı öyle geliyor çözemedim.cl ligi finali bu kadar zevk vermez cok zevklı maç son yıllarda ızledıgım en zevklı maç hatta
Gel gel oranı değil, maçta şut yok şut olan isabetli tek şut gol olmuş normalPhi' maçında 2,5 üst 1,85'lerde. Gel gel oranı mı yoksa bana mı öyle geliyor çözemedim.
araba yarısıymıs kanka herkes audı model arabasını alıp kapısıyormus sız sımsek ccquenn olarak katıldınız :)
Hahahahahahahahahahahahha amk sikip çoğaltıcaklar bizi allahtan finale çıkan diğer takımla oynamayacazaraba yarısıymıs kanka herkes audı model arabasını alıp kapısıyormus sız sımsek ccquenn olarak katıldınız :)
düşünsene haybıye fınale kaldınız rakıp real oldu bıze drgobalı halıyle altı atan takım sıze neler yapmaz aman aman dusuncesı bıle kotu morukHahahahahahahahahahahahha amk sikip çoğaltıcaklar bizi allahtan finale çıkan diğer takımla oynamayacaz
Jiysız kırasyt hasan ali kaldırımın müthiş ortalarıyla finale kalırızdüşünsene haybıye fınale kaldınız rakıp real oldu bıze drgobalı halıyle altı atan takım sıze neler yapmaz aman aman dusuncesı bıle kotu moruk