Kuponları incelememişsin belli oluyor. :)%100 yatırım bonusu alıp 2 kupon deneseydin keşke :)
hediye kutucuğunu gördüm de kafam dolu :)Kuponları incelememişsin belli oluyor. :)
Sakin 3.5 alt aldık sakin sakin gitsin :)Ya fiorentina maçını izleyen varmı neler kaçırdı karşı karşıya fio
Ben iy 1.5 ve kg aldımSakin 3.5 alt aldık sakin sakin gitsin :)
Kg garanti zaten ama anladığım sey 1.75 den guarini 3 5 alt aldım dakka 30 oran 1 65 hala nasıl Bi mac ki oran susmuyor1-1 bitirelim o zaman bişi de şunlara
Maç hızlıdırKg garanti zaten ama anladığım sey 1.75 den guarini 3 5 alt aldım dakka 30 oran 1 65 hala nasıl Bi mac ki oran susmuyor
Benim kafa ters calısıyor bazen kahve de bile tas gelmeyince elim acmasa bile buyuk atıp yandakini actırırım tas Bi degissin diye :) ustu bekledim oran dusmedi alt aldımGaranti diye bişi yok yav neler kaçtı neler maçı izledin mi bu arada sen niye alta döndün
Bu da iyiymiş. :)Benim kafa ters calısıyor bazen kahve de bile tas gelmeyince elim acmasa bile buyuk atıp yandakini actırırım tas Bi degissin diye :) ustu bekledim oran dusmedi alt aldım
Eşlide böyle yapıyorsan karşıdakini merak ettimBenim kafa ters calısıyor bazen kahve de bile tas gelmeyince elim acmasa bile buyuk atıp yandakini actırırım tas Bi degissin diye :) ustu bekledim oran dusmedi alt aldım
Sakin 3.5 alt aldık sakin sakin gitsin :)
Banada faul.geldi perde yaptı bildiğin ama kendini yere atması saçma oldu ondan vermedi galiba inanmadı ona lacazatte de asiat yapti sasirdimNet foulu vermedi arsenal 2 ledi bizde fiodan gol bekliyoruz hala
Sheva25 vazgeçilmez esimdir her zmaan:)Eşlide böyle yapıyorsan karşıdakini merak ettim