Neyse ne , kıme olksa aynı tepkiyi verir zaten dahada yorum atmam.Lan okudum zayen bende yazdım Bi film repliği :) ilk yazan karıstırmıs gerisi troll valla senin bunu ciddeue alman daha buyuk troll :)
Neyse ne , kıme olksa aynı tepkiyi verir zaten dahada yorum atmam.Lan okudum zayen bende yazdım Bi film repliği :) ilk yazan karıstırmıs gerisi troll valla senin bunu ciddeue alman daha buyuk troll :)
ne mizahi neyden bahsedıyorsunuz anlamadım@metin güldürdün beni gece gece mizahın 0 hahahahah
kardeş sende fotograf felan koy şuraya, laga luga etmesın kımse..!Kime acımıştın?
yav gece gece bi sen bi emrah abi harbi trolmüsünüz siz ya :)Şöyle boş boş konusan ilk yorum atan kişiye ayar oldum ya Hallere bak bıda tehdit ediyorlar ona gülüyorum ya , daha tanımıyor beni hallere bak
bi anda gerçek konusuldu sandım şartelim attı, kafam bozuldu dedım noluyor allah allah yargısız ınfaz megersem aranızdaki diyalog farklıymışyav gece gece bi sen bi emrah abi harbi trolmüsünüz siz ya :)
Dostum biz sen olmadığını biliyoruz arkadaş yanlış anlamış bizde olayı trole vurduk senlik bişey yok yani :ROFLMAO:bi anda gerçek konusuldu sandım şartelim attı, kafam bozuldu dedım noluyor allah allah yargısız ınfaz megersem aranızdaki diyalog farklıymış
Anladim :)Ulan @metin :) la bilsem yazmazdım . Baktım adam karıştırıyo bizde dalga geçelim dedik kızma ;)
He tmmdir bromDostum biz sen olmadığını biliyoruz arkadaş yanlış anlamış bizde olayı trole vurduk senlik bişey yok yani :ROFLMAO:
Kusura bakmayın çok rahatsız ediyorum biliyorum çokta meşkul ediyorum ama ben engellendiğim için ulaşamıyorum şu numara metine ait siz bakarmısınız açıkmı diyeSüresiz banlandı.
Peki@Eorhan5981, Numara paylaşma burda
Yakınında olan birinden falan ara
Kardeşim özelden yaz, adı soyadı, nereli olduğunu da+90 (542) 308 19 02 tel nosu buydu
Özelden nasıl yazılıyorKardeşim özelden yaz, adı soyadı, nereli olduğunu da
Benim logoyu tıkla, konuşma başlata basÖzelden nasıl yazılıyor
Teşekkür ederim çokBen yarın akşama kadar, şansım da yanımda olursa, bilgilerini iletirim,, Verdiğim bilgiyi tehdit olarak değil, utandırma olarak kullan, mesela babasını ara, borcu var vermiyor falan şeklinde yada daha yaratıcı bir metot ile,,