ayın 4 de akşamda benden istemişti. Küfür ettiğini bilmesem demezdim bunudaOkudum yazdıklarını
ayın dördünde gece 3 te sahurda işte
ayın 4 de akşamda benden istemişti. Küfür ettiğini bilmesem demezdim bunudaOkudum yazdıklarını
ayın dördünde gece 3 te sahurda işte
Helal edip edilmemesi önemli değil, Velev ki helal ettin bu aslında alacağımdan vazgeçiyorum demek değil madem ödeyemiyorsun yapacak bir şey yok napalım anlamındadır. Başlığın kapatılmasının sebebi yazacak çizilecek bir şey kalmadı. Kendisisi de zaten kabul etti. Biz de ödeme yapıp yapmayacağını sorduk. Sen tamamı ile haklısın bu konuda. Öder mi ödemez mi bilmiyorum ama telefonum kapandı ulaşamadım tamamen yalan dolajn. telin kapandı da twitterdan da mı ulaşamadın. Hadi ****** et twitteri forumdan da ulaşabilirdin. Bunlar bahane.Bana açıklama yapmak için fırsat verilmeden konu kapanmış benimde söyleyeceklerim vardı
anonymous photo sharing
Kufur yasak lutfen hakan :pOna o basliktada kufur ettim tekrar da ederim götünden kan almak lazım bu kolpacının *************
Abi bu zamana kadar 1 kere kimseye etmedim bi seferlik olsunKufur yasak lutfen hakan :p
Hahaha biliyorum ben edince bile etme diyecek kadar anti kufurbazsın sen :)Abi bu zamana kadar 1 kere kimseye etmedim bi seferlik olsun
Kusura bakma rahatsız ettim acaba arkadaşı çıkardınızmı sitedenHelal edip edilmemesi önemli değil, Velev ki helal ettin bu aslında alacağımdan vazgeçiyorum demek değil madem ödeyemiyorsun yapacak bir şey yok napalım anlamındadır. Başlığın kapatılmasının sebebi yazacak çizilecek bir şey kalmadı. Kendisisi de zaten kabul etti. Biz de ödeme yapıp yapmayacağını sorduk. Sen tamamı ile haklısın bu konuda. Öder mi ödemez mi bilmiyorum ama telefonum kapandı ulaşamadım tamamen yalan dolajn. telin kapandı da twitterdan da mı ulaşamadın. Hadi ****** et twitteri forumdan da ulaşabilirdin. Bunlar bahane.
Wipbet'den ödemem var diyor, çekim gelince ödeyeceğim diyor. Bir umut öder belki.
Ödedi mi sana borcu?Kusura bakma rahatsız ettim acaba arkadaşı çıkardınızmı siteden
Dayı polis arkadasın mı var? :) benim abi poliste ondan bende cok böyle kisiye ulastım ondan sordumMisafirlerim var,, Çok ayıp etmiş o arkadaş,, Sana kardeş herhangi bir bilgisi lazımsa , Bilgi edinmeye çalışayım, çalıştırayım,,
Senle iletişime geçti mi. Ona göre uzaklaştırılacak forumdan.Kusura bakma rahatsız ettim acaba arkadaşı çıkardınızmı siteden
Kardeşim her meslekten olduğu gibi polis olan arkadaşlarım da var, lakin o yoldan değil, farklı yollardan az Bilgi ile şans yaver giderse çok bilgiye ulaşabilirim,, Ulaşmamı sağlayanlar olabilir,,Dayı polis arkadasın mı var? :) benim abi poliste ondan bende cok böyle kisiye ulastım ondan sordum
Anladım dayıcımKardeşim her meslekten olduğu gibi polis olan arkadaşlarım da var, lakin o yoldan değil, farklı yollardan az Bilgi ile şans yaver giderse çok bilgiye ulaşabilirim,, Ulaşmamı sağlayanlar olabilir,,
Yok geçmedi henüz ama burda engelleme varsa beni engellemiş yada ben göremiyorum o yüzden sormuştumSenle iletişime geçti mi. Ona göre uzaklaştırılacak forumdan.