- 16 May 2019
- 55
- 4
Yok kardeşim haber falan memlekete gidicem para yok cepte bilmiyorum ne yapacamÖdedi mi sana borcu?
Yok kardeşim haber falan memlekete gidicem para yok cepte bilmiyorum ne yapacamÖdedi mi sana borcu?
Teşekkür ederim kardeşim ilgin alakan için çok sağol@Eorhan5981 kardeşim,, üzüldüm durumuna,, Bana sahip olduğun bir kaç Bilgi verirsen, ona ve ailesine ulaşabilirim,, Ulaşabileceğim bilgileri ona karşı tehdit amaçlı değiş, utandırma yoluna başvurarak yapabilirsin,, Adres falanda bulmaya çalışırım,,
Saygılar,,
Eyvallah kardeşim,,Teşekkür ederim kardeşim ilgin alakan için çok sağol
Kardeş ödesene adamın parasını bak ihtiyacım var demiş sana insanlık etmiş adamlığın karşılığı bumu sen de nasıl Bi insaniyetlik var emin ol dua et sanal ortamdan gerçekte görebilsek seni şuan ellerin o klavyelere dokunamazdı...BENDE ACIMISTIM TUH
Ödesene ulan adamin parasınıBENDE ACIMISTIM TUH
Kardes o metin bu metin deil amaKardeş ödesene adamın parasını bak ihtiyacım var demiş sana insanlık etmiş adamlığın karşılığı bumu sen de nasıl Bi insaniyetlik var emin ol dua et sanal ortamdan gerçekte görebilsek seni şuan ellerin o klavyelere dokunamazdı...
Ödesene la hahahahaa ;)BENDE ACIMISTIM TUH
Kime acımıştın?BENDE ACIMISTIM TUH
Aynen öyle zaten yazdığını beğenme amacım da oydu onayladim bi bakima kardeşim bazen bir beğeni çok şey ifade eder :)Raviş kardeşim ,benim yapabildiklerime şahit olmuş olabilir,, Beni en eski tanıyanlardan biridir,,
@Eorhan5981 ,Gerçekten , Bilgi noktasında yardıma ihtiyacın olursa , yardımcı olurum,,
Sebahattin odesene lan borcunuBENDE ACIMISTIM TUH
ahaha konusmayı okuduktan sonra bıttım abi sen çok yaşa ya Sabahattin borcunu öde lan *** :)Sebahattin odesene lan borcunu
Sana adresimi vereyim gel gör bakayım beni artistlik yapıyorsun.Kardeş ödesene adamın parasını bak ihtiyacım var demiş sana insanlık etmiş adamlığın karşılığı bumu sen de nasıl Bi insaniyetlik var emin ol dua et sanal ortamdan gerçekte görebilsek seni şuan ellerin o klavyelere dokunamazdı...
La meto troll yapmıs millet ciddiye mi aldın :)Azda olsa muhabbetı olan arkadaşlar da bana laf etmiş burada.
Az çok tanıstık ettık boyle birşey yapacagımı dusunuyorlarsa allahlarından bulsun ne dıyeyım
bence tam okumanı tavsıye ederım yorumnları , hiç trol gibi degil ://La meto troll yapmıs millet ciddiye mi aldın :)
Lan okudum zayen bende yazdım Bi film repliği :) ilk yazan karıstırmıs gerisi troll valla senin bunu ciddeue alman daha buyuk troll :)bence tam okumanı tavsıye ederım yorumnları , hiç trol gibi degil ://