Burda hepsi 1 .tekil ekiBunu ben yazmadim heralde ?
Insanin akliyla alay etme bari yazik... Ekli dosyayı görüntüle 18667
Burda hepsi 1 .tekil ekiBunu ben yazmadim heralde ?
Insanin akliyla alay etme bari yazik... Ekli dosyayı görüntüle 18667
Heykan sana birsey ispatlamak zorunda degilim ben diger konu alakali ozurumu diledim uzatma istersenBurda hepsi 1 .tekil eki
Aciklamak zorunda degilsen buradan ****** olup gidebilirsin hadi bakalimHeykan sana birsey ispatlamak zorunda degilim ben diger konu alakali ozurumu diledim uzatma istersen
Metin diğer forumda sana biraz yükledim kusura bakma ben attığın mesajları görünce şaşırdım ama sende de suç var gelip konuyu açığa çıkarabilirdin sana para veren arkadaşda sana helal etmiş o da gelip forumda paramı vermiyor die konu açmış oda onun ibneliği metin kardeş sen bunun parasını yolla huzurumuz kaçmasın 2 forumda karıştı çünkü saygılar...Heykan sana birsey ispatlamak zorunda degilim ben diger konu alakali ozurumu diledim uzatma istersen
Elime para gecerse arkadas alir hakkini ben burda diger konu icinde ozurumu diledimMetin diğer forumda sana biraz yükledim kusura bakma ben attığın mesajları görünce şaşırdım ama sende de suç var gelip konuyu açığa çıkarabilirdin sana para veren arkadaşda sana helal etmiş o da gelip forumda paramı vermiyor die konu açmış oda onun ibneliği metin kardeş sen bunun parasını yolla huzurumuz kaçmasın 2 forumda karıştı çünkü saygılar...
Benden para istedin verdim Sonr ya kusura bskma diyorsun bende helali hos olsun abi ne demek paramı bu diyorum yani odeme gerek yok anlamak sacma degil mi haram zıkkım olsun mu dicek adam tabi ki helal olsun diyecek. Bu muhabbet seye benziyor Bi arkadasını mekanına gidip yiyp icip hesap isteyince arkadasın formalite den kardesşm ne demek bizden olsun der sende direk Allah razı olsun der cıkıp gidersin aynı muhabbet :) turkceyi uzatıp kendi lehine cevirmesin kimsehakkını helal ettikden sonra çıkıpda buraya paramı vermedi diye konu açıyorsa onunda ben .....