O zaman biz faydalanalım ama sen yine de @Colonel e dikkat et :)Siz kosun kardesim bana serbest zaten ne zaman talimat ile ilerledim hakan :) ayrıca serbest ken hic zevkli olmuyor ya :)
O zaman biz faydalanalım ama sen yine de @Colonel e dikkat et :)Siz kosun kardesim bana serbest zaten ne zaman talimat ile ilerledim hakan :) ayrıca serbest ken hic zevkli olmuyor ya :)
Artık birbirimizin işine karısmıyoruz herkesin carsısı pazar olsun modundayız :) bu pic benden de para istemişti *** oglsnına bak senO zaman biz faydalanalım ama sen yine de @Colonel e dikkat et :)
Milleti komple çarpıp gidecekmiş orospu dölüArtık birbirimizin işine karısmıyoruz herkesin carsısı pazar olsun modundayız :) bu pic benden de para istemişti *** oglsnına bak sen
Forum sayesinde Gercek dunyayı tanıdım amk ben hayatım da burda gordugum kadar ************* gormedim biri yetim cocuk yalanı kullanır oburu duygu somurusu ile milleti koparır biri vardı 70 tl iicn annesini 70 bin defa siktirdi var da var amkMilleti komple çarpıp gidecekmiş orospu dölü
Buna katıliyorum parasını alan kaçıyor@Dede içerde parası kalıp forum destek basligina konu acanlara bir kisitlandirma yapılmalı bu ilk değil daha önce 3.000 tlsini alan bir arkadasta Dedem dedem diyordu parasını aldıktan sonra teşekkür bile etmedi ayıp.
Benim mesaj engelim mi var @DedeForum baskısı ile sitenin sponsorluğunu bu adam yüzünden bırakmıştık. Yanar döner dünya demek ki. Her hıyarım diyene tuz ile koşmamak lazım. Forum olarak tuzluk görevi gördük adama :)
Olum bak suslan ****** git ****** ağlak bebe