Haddini bil ozaman foruma gel açıklama yap hata seninBoyle yapmaya devam edin hakaret etmek neymis goreceksiniz
Anlamadığın şu kardeşim bende küfür etim yalan yok özür de dilerim ama sen gelip burda önce açıklama yapacaktın yapmadığın için böyle küfürleri yedin suçun var yani senindeBak admin kinusmalar orda suclu olsam burdan yazmam param gelirse hesap numarasi var atilir susn icin param yok hesaplarimi atayim ayrica bu kufurler karsisinda senden sessiz kaldin @Dede
Haklısın herşeyi para olarak görüyorlar sanki paranın derdindeyiz piçlik yapıyorlar bu konularda haksızlık yapınca olayı paraya bağlıyorlar para için böyle böyle yapıyorsun iftirasini atıyorlar yani suçlarını böyle kapatıyorlar bu insanlar çok kötü çok insanlar şerefsizdir çıkarları için herşeyi yaparlarUlan amk cocugu burda *** yaladın Baska foruma gidip size dagıtacam ne demek *** oglanı borcunu ***** o bizi ilgilendirmez. Paranı almak icij dakka bası buraya yazıp ozelden bana yazıp sonra Baska yerde tutturunca orda dagıtmak ne *** biz senin yuzune site ile sponsorlugu bitirdik dedeye baskı yaptık amona koydugum cocugu Bi de artistik yapıyor senşn gecmisini ******* burda gıkın cıkmaz
hepinizi ******* ne demek lan ****** biz sana öylemi konuştuk destek vermedikmi forum olarak sen böylemi yapacaktın karşılığındaAttigim fotografa iyi bak @emana22
@Dede hepinizi ******* dedi orda bende film koptu kusura bakmaBeyler küfür etmeyin adam ödücem diyor, bir şans tanıyın.
Olayi bilip bilmeden kufur eden kimdi soylesenehepinizi ******* ne demek lan ****** biz sana öylemi konuştuk destek vermedikmi forum olarak sen böylemi yapacaktın karşılığında
Kufurler karsisinda sessizmi kalacaktim dede adam hem helal ediyo attigim mesahda ortada okuyun tek tarafli yargilamak olmuyor ki arkadasada hiza ettim param yok diye ayrica o cekimde suan incelemedeBeyler küfür etmeyin adam ödücem diyor, bir şans tanıyın.
Baktım beni baglamaz vermeseydi amk bende dunya kadar adama borc verdim burda tokatladıgımda cok oldu. Benim ustune bastıgım konu Kardesim senin İcin burda o kadar cabaladık uzulfuk sana kendimiz gibi karsılıgı bu mu? Gelip surda beyler cok sukur cıkmaz dan cıktım desen kim senden para isteyecek ki senin yaptıgın ayıptır karaktersizlik lutfen karsılıklı diyalog kurma benle burdan daha fazla.Attigim fotografa iyi bak @emana22
sen sana küfür edene söyle söyleyeceğini foruma hepinizi ******* dersen bu forumda senin .....Olayi bilip bilmeden kufur eden kimdi soylesene