- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Kacirdi bitsede ozetini izlesem :)
Kosova 1.5 ust kactı acabaBeyler kısmet değilmiş olmicak bişiyi denedik ama olsun dalgası yeterdi :d
3 gol atmasi bile basariydi bi ara acabami dedirtti :) saglik olsun dedigin gibi dalgasi iyi oldu ;)Beyler kısmet değilmiş olmicak bişiyi denedik ama olsun dalgası yeterdi :d
4 vardı galibaKosova 1.5 ust kactı acaba
5-4 olsaydı adrenalin tavandı da işte 4 leyemediler3 gol atmasi bile basariydi bi ara acabami dedirtti :) saglik olsun dedigin gibi dalgasi iyi oldu ;)
Kardo dalgası yetti bence yakında büyük vuracaz parayı inşAllah (hep beraber)Buyuk hata yaptin imkansizi yapmissn baba
Hayirlisi babaKardo dalgası yetti bence yakında büyük vuracaz parayı inşAllah (hep beraber)
kardo crb maçına 1.5 üst çektim 700 bastım 1015 veriyor gelirse zarar kapnıyor gelmezsede kumara ara vermek lazımHayirlisi baba
Bakalim simdi kankakardo crb maçına 1.5 üst çektim 700 bastım 1015 veriyor gelirse zarar kapnıyor gelmezsede kumara ara vermek lazım
1snkardo crb maçına 1.5 üst çektim 700 bastım 1015 veriyor gelirse zarar kapnıyor gelmezsede kumara ara vermek lazım
millet alt dior ama altı sevmiyorum en az 2 gol çıkar die umuyorum bakalım nolacakBrezilya severiz
eyvallah kardoBol sanslar dileeim
Iy 2 gol sigdiralim ozamanmillet alt dior ama altı sevmiyorum en az 2 gol çıkar die umuyorum bakalım nolacak
inşAllahIy 2 gol sigdiralim ozaman
Iy 1 gol gelioinşAllah