teşekkürler .Dimkansız diye bi şey yok valla türkiye 1.02 le nerdeyse berabere bitiyordu bol şanslar
Hadi bakımmm bol şans ozamanBu maçı 4-1 biterse özelden papara nonu at benden sana temiz 1k
bu maçı bana gönderen kişi geçen gün almanya maçına ms 2 ve 5.5 üst gönderdi 10.50 oranı vardı 600 bastım ve maç 2-4 bitti bu maçta aynı yerden geldi yani infoya güveniyorum gelmezsede zaten cebimizden çıkmıyor :dbu maçın gollü berabere bitme ihtimali az :) hiç yoktan 2.5 alt deneseydin kosova gol atarın oranı çok yüksek
aklımdasın reisHadi bakımmm bol şans ozaman
Bu maç 4-1 bitebilir. Sen o 1k yı hazırla gelirse tahminim 500 ile forumda roling yapacam. :) bol şansaklımdasın reis
tm reis maç 4-1 biterse 1 k sendeBu maç 4-1 bitebilir. Sen o 1k yı hazırla gelirse tahminim 500 ile forumda roling yapacam. :) bol şans
@Razor betasus ödülleri ne zaman geçecek reis ayrıca maks çekim ne kadar? çevrim şartları falan ne
hocam klas53'ün papara numarası var mı sende gemiş mesajlardan falan ödül dağıtalacak da bi o kaldı bi papara no var o mu bilmiyorumDedeye ilettim sorayim bi daha
teşekkürler brom .)Bol şanslar neden olmasın :)
Hadi yine iyisin skoru bildin4-1 skor alın :)