retrobetolmayınca olmuyor be reis bu arada hangi site bu?
retrobetolmayınca olmuyor be reis bu arada hangi site bu?
sende haklısın kim bilecek kosovun 3 tane aticanıYav tam kanka ne bilelim kosovanın atacagını
bulaşıcı hastalık yeminle bu iş tedavisi yokki tedavi olalım nie böyleyiz biliyon mu hep işsizlikten bi işte çalışsak emin ol bu kadar ilgilenmeyiz ....Bezdim lan sinir kirizi geciriyorum su oyunda kac kez ilac kullandim bi biraksam varya..
Baslicam en yakin vakitte istanbulda guzel yerde kadikoyde felan gule gule harca hayirlisi olsunbulaşıcı hastalık yeminle bu iş tedavisi yokki tedavi olalım nie böyleyiz biliyon mu hep işsizlikten bi işte çalışsak emin ol bu kadar ilgilenmeyiz ....
hoppaaa kardo şükür zarardan kurtulduk sinerjin için saolasın seni 2-3 güne göricem aklımdasın2 0 2.cide tuttu :)
Sen bilirsin , ikram cevrilmez tabi ki. Yeterki kazanda istemem yani sinerjide her zmaan yapariz en kolayi zaten video izlerim simdi zaman gecsinhoppaaa kardo şükür zarardan kurtulduk sinerjin için saolasın seni 2-3 güne göricem aklımdasın
ben iy 2.5 üst çekecektim vazgeçtim oran bomba idi keşke yetişebilseydin reisulan esnek hesaptan para yatırmaya çalışıyodum bu maç için sitenin azizliğine uğradım iy 1.5 üst giricektim ilk gol gelince yatırmadım yine iy 1.5 üst oldu şansızlık işte neyse sana tebrikler :)
Tahmin olarak mi abi? Yoksa paraylami yattingeldi ilk yarıdan metin :) yattım ben
girsem iy 0-0 biterdi emin ol böyle kazanmış oldum bide böyle düşün :)ben iy 2.5 üst çekecektim vazgeçtim oran bomba idi keşke yetişebilseydin reis
şans yok diosun yani ..girsem iy 0-0 biterdi emin ol böyle kazanmış oldum bide böyle düşün :)
seviyorum len seni uyuyacaktım gol oldu len ilk yarıdan gelsin dedik ya :)hahaha hadi iyi gecelerTahmin olarak mi abi? Yoksa paraylami yattin
uyku anlamında kardoTahmin olarak mi abi? Yoksa paraylami yattin
abi dediğin gibi 4-5 gol olur gibiseviyorum len seni uyuyacaktım gol oldu len ilk yarıdan gelsin dedik ya :)hahaha hadi iyi geceler
Sagol abi bende seni seviyorum saygi duydugum insanlardansin sende her zmaan. Getirdik arkadasta kazandi neysekiseviyorum len seni uyuyacaktım gol oldu len ilk yarıdan gelsin dedik ya :)hahaha hadi iyi geceler
Devam ediceksen duriyim hacim yoksa video izlerimabi dediğin gibi 4-5 gol olur gibi