Abi noluyo yine bu forumda ya
KaosAbi noluyo yine bu forumda ya
Parayi almis olsam gam yemem aq
İlgincAdam satrançta maç kaybedince benim adımı vermiş bir güzel bela okudum kaybet tmm da benim adımı neden veriyorsun?
ifademi almış sananların ifadelerini aldım bugün :)
Sen niye her şeyi kaçırıyorsun, bir kez de ilk sen müdahil ol. :cautious: :confused: :)Abi noluyo yine bu forumda ya
Adamlık görmek isteyen beyaz show a gitsin :LOL:
Sen niye her şeyi kaçırıyorsun, bir kez de ilk sen müdahil ol. :cautious: :confused: :)
Şampiyonlar ligi maçlarında karınızı, evinizi, neyiniz varsa kaybedilirsiniz.İyi geceler beyler canınızı sıkmak için yarını bekleyin bülten çok güzel
Sendemi@sait212 lan yazmazsam içimde kalacak kusura bakma valla. ******** sait nedir ya ahahhaha
Çok güldüm ya. Hani çocukken kızarsın da ağzına geleni sayarsın ya öyle hissettim.Sendemi
Gece biri sana yer açıyor sen onun ile para hesabı yapcak kadar nasıl alcaliyorsun hiç para vermese ne yapabilrdin ?Öncelikle herkese iyi geceler ben arkadaşla ilgili konuşmayacağım sorusu olan varsa sorsun cevaplayayım
:) Neyse ya aslinda isin parasi iyiyse yapmak lazim aqÇok güldüm ya. Hani çocukken kızarsın da ağzına geleni sayarsın ya öyle hissettim.
:) Neyse ya aslinda isin parasi iyiyse yapmak lazim aq