Ne döndüğünü kimse bilmiyor ki, sen iciyorsun milletin kafası güzel oluyor ;)5 dk forumdan çıktık neler dönmüş amk
Ne döndüğünü kimse bilmiyor ki, sen iciyorsun milletin kafası güzel oluyor ;)5 dk forumdan çıktık neler dönmüş amk
Buzaga aradıgın cok netti gariplik yapmaBen buzagimi aradım? Belki yardımcı olacağım gariplik yapmayın
Tineri çektim geldim daha yeni adam mı vurulucak söyle vuralımNe döndüğünü kimse bilmiyor ki, sen iciyorsun milletin kafası güzel oluyor ;)
Evet bu parayı gönlünden kopan arkadaşlar verdi ama ben evden çıktığım gün belirttim kimseden para istemiyorum kalacak yer ve iş sorunum var diye. Bana tonla küfür etti ama yine kendisinden Allah razı olsun önayak olmuş arkadaşlarda gönlünden kopanı vermiş. Ama o para benim gözümde borcumdur açmaman lazım demesi kolayda 20 lira eksiği var diye evine ekmek götüremeyen insan oluyor. Belki bana gönderen arkadaş cebindeki son parayı gönderdi nasıl bilebilirim. Ya da paranızı aldım eyvallahmı deseydim. Borcumdu hala borcum ve ödeyeceğimKusura bakma ama paranın lafını hicbir türlü yapmaman lazım kim ne verdiyse buraya yazma falan onları gec burdakiler o parayı zaten geri ödemeksizin verdiler
Selulozik atlasmi? Onun çekimi hafif genzi yakmiyor ama aslan yapıyor işte :)Tineri çektim geldim daha yeni adam mı vurulucak söyle vuralım
Kimi vuruyoruz Bayrampaşaya gelsinSelulozik atlasmi? Onun çekimi hafif genzi yakmiyor ama aslan yapıyor işte :)
Amcamın evine gelmek zorunda kaldım söylediklerimin tek kelimesinde yalan abartı varsa yarına çıkmak nasip olmasın.Kardeş internet kafedenmi giriyorsun telin yoktu bildiğim kadariyla
Hangi mahalle?Kimi vuruyoruz Bayrampaşaya gelsin
Falcao eksik yaptı :)Kimi vuruyoruz Bayrampaşaya gelsin
Kimse sana yalan demedi yardımcı olmaya calısıcam sanaAmcamın evine gelmek zorunda kaldım söylediklerimin tek kelimesinde yalan abartı varsa yarına çıkmak nasip olmasın.
Tuna caddesi olur kamil caddesi olur kocatepe olur, kosova cad. Olur altıntepsi olur eski cezaevi olur Bayrampaşa bizim ev kira :LOL:Hangi mahalle?
Ekip arabası sesi duyarsan bil ki @emana22 gönderdi onu haberin olsun ;)Tuna caddesi olur kamil caddesi olur kocatepe olur, kosova cad. Olur altıntepsi olur eski cezaevi olur Bayrampaşa bizim ev kira :LOL:
Falcao yu bayrampaşaya getirmeniz lazım o değil bugün bi bilgi öğrendim monaconun başkanı boşandığı eşine 4.5 milyar dolar tazminat ödemiş gs den 4 milyon euro istiyor amk bu adam 10 milyon euroya ****** silerFalcao eksik yaptı :)
Oooo bayrampaşada ekip arabalarıda bizim kanka ayı vedat var sor ekip amirine beni tanır :ROFLMAO:Ekip arabası sesi duyarsan bil ki @emana22 gönderdi onu haberin olsun ;)
Kardeş sen sıkıntılı mısın ? Adamın babasıyla olan sorunu yüzünden bu durumlarda şuan alttan alttan laf sokar gibi laf edip duruyorsun adama ayıptır bide yardımcı olmaya çalışıcam gibi sözlerle şirinlik taslama burada.Amcana gittin ya o biseyler yapamıyor mu baba yarısı sonucta
Kardeşim Allah razı olsun bak şu cümleyi söyleyerek bile yardımcı olmaya çalıştın bana. Ama hem boşver baksana arkadaş yardım edene nankörlük ediyormuşuz gibi gösterip yaftalamaya çalışmış hemde şok markete başvurdum ayın 1 iş başı yapacağım. Tekrar tekrar teşekkür ederim güzel düşüncen için..Kimse sana yalan demedi yardımcı olmaya calısıcam sana
La bu asagı tarafta uzak kalıyor :)Ekip arabası sesi duyarsan bil ki @emana22 gönderdi onu haberin olsun ;)