Hocam kaçırdım mı bi şey görmedim bi saniye bakayım@panalopa, yazdıklarımı okuyormusun ?
Hocam kaçırdım mı bi şey görmedim bi saniye bakayım@panalopa, yazdıklarımı okuyormusun ?
Rıza babaya söyle onlar her zaman olay yerine yakınlarLa bu asagı tarafta uzak kalıyor :)
Sen ne diyorsun sıkıntılı olan sensin ..ben snaa bu tarzda konuşmadım sende konusma amcama gittim dedi ordayım suan diyor konuya vakıf degilim anlamaya çalışıyorum yardımcı olucam kelimesinide ciddi anlamda söylüyorumKardeş sen sıkıntılı mısın ? Adamın babasıyla olan sorunu yüzünden bu durumlarda şuan alttan alttan laf sokar gibi laf edip duruyorsun adama ayıptır bide yardımcı olmaya çalışıcam gibi sözlerle şirinlik taslama burada.
Yıldırım tarafındamısın la, cevatpaşa falanLa bu asagı tarafta uzak kalıyor :)
La yok bunla ugrasılır mı aman aman icip icip foruma sarıyor sonra bize saracak :)Rıza babaya söyle onlar her zaman olay yerine yakınlar
Sultangazi deyim ama bugun kartaltepe ile YıldırımdaydımYıldırım tarafındamısın la, cevatpaşa falan
Gslilere sarıyorum araya giriyorsun bi bırak biraz eğlenseydim amk dün geçen sene eğlenmediler mi bizle :ROFLMAO:La yok bunla ugrasılır mı aman aman icip icip foruma sarıyor sonra bize saracak :)
Abim bahsettiğin işler için verdiğin numaraları 2 şer kez aradım aradığın numaraya ulaşılamıyor cevabı aldım. Eminönünde baklavacıya girip iş istedim üniversiteliysen git üniversitede iş bul diye azarlanır gibi oldum. Yinede belki işe alır diye sesimi çıkarmadım. Şimdi böyle bu şekilde zor durumdaki biri iş beğenmemezlik yaparmı size soruyorum@panalopa, sana bı kaç numara verdim kaç kez aradın ?
Durum sundan ibaret para mevsuzu asıl olan yer falan degil açık ve net
Bunları biliyorsun ama konuya vakıf değilsin öyle mi ? Haklısın kardeş sen gecen güzel olsunKusura bakma ama paranın lafını hicbir türlü yapmaman lazım kim ne verdiyse buraya yazma falan onları gec burdakiler o parayı zaten geri ödemeksizin verdiler
@Dede haklısın hocam ne yaparsa yapsın iradeli olabilmeliydim fakat olayın sadece ben tarafını gösterdi arkadaş size. Tüm konuşmayı yayınlasaydı açığa çıkardı çünkü. Öncelikle yavaş yavaş küfürlü mesajlar atmaya başladı. Bende özellikle düzgün konuşmaya dikkat etmeye çalıştım. Çünkü ne olursa olsun bana kalacak yer vermişti. Sonrasında olayın tamamen küfür etmesine döneceğini anlayınca engelledim. Fakat bu sırada işte bilmem soyunu sopunu naptığım bilmem neyin oğlu gibi küfürler geldi o esnada. Herkesinde bir sabır taşı var Dedecim. Çoğu insan ilk yazdığı mesajdan sonra küfür ederdi arkadaşa ama ben nankörmüşüm gibi olmak istemedim. Olurda banı açılırsa tüm mesajları yayınlamasını isteyin kendisinden herşey ortaya çıkar. Herşeye rağme böylesi bir forumda böyle mide bulandıracak olayların içinde olduğum ve Forumun seviyesini düşürdüğüm için hepinizden özür dilerim. Küfür hiç bi zaman mübah değildir fakat öncesinde bana yazdığı defalarca küfürlü mesajın patlamasıydı o. Yoksa tartışmaya küfürle giren birisi değilim. Küfür etmeyi de sevmem.Nedir ne değildiri geçtimde o küfürler neydi öyle, Hadi adam sana küfür etmiş ki hiç yakışmamış.sen de adama arkadaşların sana ******** diyor diye karşılık veriyorsun, Cevap vermesen belki bir kaç gün sonra yazdıklarından utanacaktı,
Kardeşim doğru söylüyor, bir miktar para göndereyim demiştim, Kabul etmemişti,,Evet bu parayı gönlünden kopan arkadaşlar verdi ama ben evden çıktığım gün belirttim kimseden para istemiyorum kalacak yer ve iş sorunum var diye. Bana tonla küfür etti ama yine kendisinden Allah razı olsun önayak olmuş arkadaşlarda gönlünden kopanı vermiş. Ama o para benim gözümde borcumdur açmaman lazım demesi kolayda 20 lira eksiği var diye evine ekmek götüremeyen insan oluyor. Belki bana gönderen arkadaş cebindeki son parayı gönderdi nasıl bilebilirim. Ya da paranızı aldım eyvallahmı deseydim. Borcumdu hala borcum ve ödeyeceğim