- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yazdım ona ozelden umarım dikkate alır dun her gun artı 10 dedi sen bu konuyu acınca o da orana oynadı bizi sen siktireceksin :)@yamukbozuk bi el at gözünü seviyim
Yazdım ona ozelden umarım dikkate alır dun her gun artı 10 dedi sen bu konuyu acınca o da orana oynadı bizi sen siktireceksin :)@yamukbozuk bi el at gözünü seviyim
Sizide @mosquitos42 ile indirmezsek ben bişey demiyorumAdamın dibisin valla bende söz sana cıkmıcam para atarsam da
Siz hani pes etmistiniz :)Sizide @mosquitos42 ile indirmezsek ben bişey demiyorum
Ara verdik ölmedik :ROFLMAO:Siz hani pes etmistiniz :)
hahahahYazdım ona ozelden umarım dikkate alır dun her gun artı 10 dedi sen bu konuyu acınca o da orana oynadı bizi sen siktireceksin :)
Hic Bi fikrim yokbeyler jetonda tam yazdığı gbi yzmamışım gönderilecek btcyi sıkıntı olurmu ki
canlı destekle hallediyoruzHic Bi fikrim yok
Hikmet bey gibi her işi halleden tipler yoktur orada :) dikkat et sermaye ye her gun 10 bilet alman lazım geriden iyi geliyorlar :) bu arada @LeadeRJacK ne oldu kayıp cocuk :)canlı destekle hallediyoruz
hay böyle şansın yaHikmet bey gibi her işi halleden tipler yoktur orada :) dikkat et sermaye ye her gun 10 bilet alman lazım geriden iyi geliyorlar :) bu arada @LeadeRJacK ne oldu kayıp cocuk :)
Hikmet bey lazım sana demistim neyse iyi geceler :)hay böyle şansın ya Ekli dosyayı görüntüle 15474
iyi gecelerrHikmet bey lazım sana demistim neyse iyi geceler :)
Abi bu kupon yatar benim fikrim bu şekilde
bitirdin mi jetonujetona btc ile gönderdm illk defa yapıyorum sıkıntı çıkmaz inş
Juve olayından sonra kimse mac söylemiyor :) ne zaman belli olur tuttugu strateji yapacagız :)Maçlar bende kalsın müdür @emana22
Deneyin deneyin var mı arttıran siteye para lazım :)
arjantin basket başkan :) şaka bi yana 1000 tlyi geçtim 450 tl gelir kupondan tutarsa ona bile ihtiyacım varJuve olayından sonra kimse mac söylemiyor :) ne zaman belli olur tuttugu strateji yapacagız :)