- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Barıs acil bilet alalım bitsin bu ızdırap biri patlamadan
Barıs acil bilet alalım bitsin bu ızdırap biri patlamadan
Playofflar belli olmaz riskli@emana22 @mosquitos42 bugun sas a alın Oran çok iyi bu iyiliğimi unutmayın
Gswden yatan biri olarak nbaye bulasmayi dusunmuyom@emana22 @mosquitos42 bugun sas a alın Oran çok iyi bu iyiliğimi unutmayın
Aynende para yok kuruttu bets10 beni hesap -750 ye düşüyor düşüp yatırsam mı ki kaç bilet kaldıBarıs acil bilet alalım bitsin bu ızdırap biri patlamadan
Sas ın rakibi denver denver bu sene sayı bulmada sıkıntılı sas ilk maçta çok isabetsiz atmasına rağmen kazandı bu maç ı kesin alacaktır yanında oklohomada kazanırPlayofflar belli olmaz riskli
66 kaldı galiba @yamukbozuk 3 gundur bos gecmese 38 di :)Aynende para yok kuruttu bets10 beni hesap -750 ye düşüyor düşüp yatırsam mı ki kaç bilet kaldı
Yamuk bozuk sen ben alsak 2 günde biter onada söylede alalım bari66 kaldı galiba @yamukbozuk 3 gundur bos gecmese 38 di :)
Alın alınYamuk bozuk sen ben alsak 2 günde biter onada söylede alalım bari
Kanka vega bitse oraya damlıcal herkes cash para gelcekArada bir retroya da ugrayin , alan yok nerdeyse :)
Ahaha bitirdiniz bizi bitirdiniz :ROFLMAO:@emana22 etinden korkanın kemiğini ..... 500 tl atıyom at sende
hahahahAhaha bitirdiniz bizi bitirdiniz :ROFLMAO:
Oranin da odul sayisi az be fazla kisiye isabet etmeyebilir :)Kanka vega bitse oraya damlıcal herkes cash para gelcek
La dur gaza gelme bende suan bisi yok odeme alamadım :) 1 e 2 yap cek sende dondur parayı maksat bilet olsun@emana22 etinden korkanın kemiğini ..... 500 tl atıyom at sende
zaten yüksek oran denemem senle beraber 6.04 olarak alıcaz o parayıLa dur gaza gelme bende suan bisi yok odeme alamadım :) 1 e 2 yap cek sende dondur parayı maksat bilet olsun
@barish bu orana oynayanlar daha iyi la aslında kolay gorunuyor ama siteyi zengin ettiler ayak ustu :)hahahah
Adamın dibisin valla bende söz sana cıkmıcam para atarsam dazaten yüksek oran denemem senle beraber 6.04 olarak alıcaz o parayı