Ahaha bende yeniyim bende comeback için el atsana :ROFLMAO:Tatar karıncayı sikersin belini inciltmezsin sen ne yenisi :)
Ahaha bende yeniyim bende comeback için el atsana :ROFLMAO:Tatar karıncayı sikersin belini inciltmezsin sen ne yenisi :)
Kendimizi yeniliyoruz yeniliğe açığız :ROFLMAO:Siz yeniyseniz ben daha 1 dk once uye oldum ;)
:) :) :)Kendimizi yeniliyoruz yeniliğe açığız :ROFLMAO:
Hahaha ben sana guzel lik yapacaktım beni de kuruttun herkesin 5 attıgı takımı zor yendi İrlanda :)Kendimizi yeniliyoruz yeniliğe açığız :ROFLMAO:
Abi harbi ya yaprak kımırdamıyor yemin ederim sksks o değil biletler azalmıs 85 e kadar düştü 3 güne biter umarımHahaha ben sana guzel lik yapacaktım beni de kuruttun herkesin 5 attıgı takımı zor yendi İrlanda :)
Son 4 biletimi alayım da benim taktige nba den devam edim:)Abi harbi ya yaprak kımırdamıyor yemin ederim sksks o değil biletler azalmıs 85 e kadar düştü 3 güne biter umarım
Saydım 17 var 4 de ortak var @onurbey11 umla bakalımHahaha ben sana guzel lik yapacaktım beni de kuruttun herkesin 5 attıgı takımı zor yendi İrlanda :)
Umarım hep kazançla dönersin abiSon 4 biletimi alayım da benim taktige nba den devam edim:)
Eyv KardesimUmarım hep kazançla dönersin abi
50 48 40 39 bitti diyelim en az sayı atılan çeyrek 4. ceyrek 39.5 alt kazanır 39.5 üst kaybeder . Ögrendim detayli hâliniSon 4 biletimi alayım da benim taktige nba den devam edim:)
Şimdi en az çeyrekte 39.5 alt diyince bi çeyrek 39.5 altı olursa won mu50 48 40 39 bitti diyelim en az sayı atılan çeyrek 4. ceyrek 39.5 alt kazanır 39.5 üst kaybeder . Ögrendim detayli hâlini
Aynen öyle ;) sabahtan beri bunu soruşturuyorum .Şimdi en az çeyrekte 39.5 alt diyince bi çeyrek 39.5 altı olursa won mu
Çok iyi ya bu çoğu maçta alt demekAynen öyle ;) sabahtan beri bunu soruşturuyorum .
Deneyecegim bakalim ;) gerçi bu şansla üst desek alt alt desek üst olurÇok iyi ya bu çoğu maçta alt demek
Yokya çoğu maçta 39.5 alt oluyoDeneyecegim bakalim ;) gerçi bu şansla üst desek alt alt desek üst olur