- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Tesekkurler arkadaslar sansiniz daim olsun ikinizinde ;)
Kardes papara at yenisin Bi hosgeldin diyelim sana
Eyvallah dostum
abi gerçekten gönülden dedim para için falan değilKardes papara at yenisin Bi hosgeldin diyelim sana
Hey hey bende yollim mı papara @barish
Yok la bende gonul den dedim de burada reklam yaptırma bana ben herkese yollarım kimse bilmez sen papara at ozeldenabi gerçekten gönülden dedim para için falan değil
sağol abi belliki gönlü açık bi abisinYok la bende gonul den dedim de burada reklam yaptırma bana ben herkese yollarım kimse bilmez sen papara at ozelden
Sağ elin verdiğini sola bile göstermez kralYok la bende gonul den dedim de burada reklam yaptırma bana ben herkese yollarım kimse bilmez sen papara at ozelden
Senin tenisi getirsek olmaz mı@emana22 bende yeni sayılırım Emrah usta biz korkuluk muyuz burda :confused:
Yok abi beni kandiramazsinizSenin tenisi getirsek olmaz mı
Yok abi beni kandiramazsiniz
Her konuda birisine papara at diyon usta papara patlıcan senin yakında ama hayırlısı :geek:Yok la bende gonul den dedim de burada reklam yaptırma bana ben herkese yollarım kimse bilmez sen papara at ozelden
Tebrik ederim bari sen ve sizler kazaninda ona sevinelim bol sans
Sıkıntı yok son gublerim paparada zaten betasus İcin kullandım bilet bitti artık jetona gecerimHer konuda birisine papara at diyon usta papara patlıcan senin yakında ama hayırlısı :geek:
Tatar karıncayı sikersin belini inciltmezsin sen ne yenisi :)@emana22 bende yeni sayılırım Emrah usta biz korkuluk muyuz burda :confused:
HahahahaTatar karıncayı sikersin belini inciltmezsin sen ne yenisi :)