- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Sabah 3k para vardı aksam 1.3 k olmus gelmesi lazım :)Bu gelmezse çok sıkıntıda olucam senin gibi
Sabah 3k para vardı aksam 1.3 k olmus gelmesi lazım :)Bu gelmezse çok sıkıntıda olucam senin gibi
Gelirse kaç geliyor gelirse çek yarın bi kısmını yolun sonu aynı hepSabah 3k para vardı aksam 1.3 k olmus gelmesi lazım :)
Kanka gelirse sana 50 tl göndericem senin sinerjine gelmiş olucak koskoca kupon kâr yapabilseydim daha fazla vermek isterdimGelmezse diye birsey yok gelicek zararlariniz cikicak ;)
Sagol kardesim hani beni bilion birsey beklemeden takip ediyorum yuksek basiyosunuz cunku kayip etmenizi istemem umarim gelicek az nefes alirsinKanka gelirse sana 50 tl göndericem senin sinerjine gelmiş olucak koskoca kupon kâr yapabilseydim daha fazla vermek isterdim
Ben de sırf o yüzden gerçekten içten takip eden bi insana göndermek istiyorum böyle durumlarda o yüzden konularımda hiç şu kişiye şu para diye açmıyorum içimden gelene vermek isterim,kendin oynamış gibi sevindin beraber sevindik son 4-5 dk da umarım aksilik olmaz :)Sagol kardesim hani beni bilion birsey beklemeden takip ediyorum yuksek basiyosunuz cunku kayip etmenizi istemem umarim gelicek az nefes alirsin
Farka gitmesi gerekiyordu ya :)Ispanya 30 sut cekmis zar zor yenicek :)
Bende sevindim abi .) Bisey beklemedim yani yanlış anlamaBen de sırf o yüzden gerçekten içten takip eden bi insana göndermek istiyorum böyle durumlarda o yüzden konularımda hiç şu kişiye şu para diye açmıyorum içimden gelene vermek isterim,kendin oynamış gibi sevindin beraber sevindik son 4-5 dk da umarım aksilik olmaz :)
Son 2 dakika bakalim.mucize istemiyoruz artik :)Farka gitmesi gerekiyordu ya :)
Bosna italya won ispanyadan son bilgileti bekliyoruzbosna 2.1 son bit hadi
Kanka papara at bana :)ve wonnn hadi hayirli olsun baris ve @emana22 sanada tebrikler kanka zararlar cikti ;)
Ben para tutmam hesapta 300e 1.1 k yeter :)Gelirse kaç geliyor gelirse çek yarın bi kısmını yolun sonu aynı hep
Asıl ben teşekkür ederim dostum özelden gönderir misin papara nove wonnn hadi hayirli olsun baris ve @emana22 sanada tebrikler kanka zararlar cikti ;)