üye : evet öyle diyoruz Merhabalar AQ :)@Time4Bets, sahne sizin. Freebet'leri ekleseniz de 22'de ezsek diyoruz. Moderatör olarak üyelerin hislerini hissedebiliyorum. Onlar böyle diyor.
üye : evet öyle diyoruz Merhabalar AQ :)@Time4Bets, sahne sizin. Freebet'leri ekleseniz de 22'de ezsek diyoruz. Moderatör olarak üyelerin hislerini hissedebiliyorum. Onlar böyle diyor.
Aynen Mod’um , maçların başlamasına çok az kaldı :)@Time4Bets, sahne sizin. Freebet'leri ekleseniz de 22'de ezsek diyoruz. Moderatör olarak üyelerin hislerini hissedebiliyorum. Onlar böyle diyor.
BjkhonlamaBu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
Son katılım saati 22.00 :)
umut98Bu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
Evet 20 isteriz :)
SonerxBu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
barish ama 15 olmaz :(Bu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
Teşekkür ederiz şimdiden @Time4Bets :)Bu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
Bu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
Aydo2121 kulanici adımBu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
orkcity9 yetisemedik bi guzellik yap be hacimBu gönderi altına 10 Dakika içerisinde kullanıcı adını yazan kullanıcılarımıza 15 TL freebet tanımlanacaktır.
2-3 dakika ile umarım seni de kırmaz Metin , @Time4Bets :)orkcity9 yetisemedik bi guzellik yap be hacim