@Seydunas bu arkadaşın tahmini de değerlendirebilirsin. Az çok anlar. :LOL: :LOL: :LOL:
Adama laf yapıyonda senden benden eski adam ona ne dicez hayırdır siz yokken ben vardım dese haklı aq :)Seydunas kim la para verince hemen degerli yaptın adamı surda etkinlige yazsa foruma katkın yok diye bamı cakarsın :)
kolayı laptopa fışkırttım mutlu musun :angery: :ROFLMAO:
Allahdan sadece kolayı fışkırtmışsın ... Bol şanslar bu aradakolayı laptopa fışkırttım mutlu musun :angery: :ROFLMAO:
Bu aralar tavşan in Aslan out mu ? Razor Hocam :)
Sen gençsin, kola değildir o.kolayı laptopa fışkırttım mutlu musun :angery: :ROFLMAO:
Ateş ediyorsun yakışıklı tanımak isterim seniBol şanslar dileriz. Eğer ki rolling başarılı olmaz ise 10 Kişiye 20 TL freebet tanımlayalım. :)
İyi yapmışsın Razor Hocam , dost kırılmaz zaten :)
Kola iciyordum diger seyleri laptopa degil de hatunlara saklıyorumSen gençsin, kola değildir o.
Bayılıyorum ya bu tavsana :)
Sen yapsaydın Tipster’im:)Bayılıyorum ya bu tavsana :)
Ula rolling de bile seviye yi buralara ne ara çektiniz :)Kola iciyordum diger seyleri laptopa degil de hatunlara saklıyorum
Dayım benim Avatar iyi ya degistiririz millet yabancı sanar kavga cıkar :)Sen yapsaydın Tipster’im:)
Mesaj alındı , sadece avatara bakan , bakarken isme dikkat etmeyen, seni Pale zanneder :) Tiklemez yani,, Bilmezki Nam-ı Diğer , emana22 Tipster :))Dayım benim Avatar iyi ya degistiririz millet yabancı sanar kavga cıkar :)