peki bir soru profılındekı formada neden enama veya emama yazıyor :) harf mı yırtık yada sondakı n yı m olarak mı goruyorum çözemedimBayılıyorum ya bu tavsana :)
peki bir soru profılındekı formada neden enama veya emama yazıyor :) harf mı yırtık yada sondakı n yı m olarak mı goruyorum çözemedimBayılıyorum ya bu tavsana :)
emana yazıyor la nasıl goruyorsun la uzak degil mi :)peki bir soru profılındekı formada neden enama veya emama yazıyor :) harf mı yırtık yada sondakı n yı m olarak mı goruyorum çözemedim
gördüğüm kadarını sordum zaten o yuzden dedım ya emana yazması lazım ama enama gibi geldi bana alla alla dedim :)emana yazıyor la nasıl goruyorsun la uzak degil mi :)
yakup efeyede selam olsunemana yazıyor la nasıl goruyorsun la uzak degil mi :)
Reis sen simdiden 10 kisiye 20tl verde 22.00 yetisek@Seydunas hedef kaç acaba? Balyaları ona göre hazırda tutalım :)
Saat 10da ikinci mac zor yani onun gelmesi felan ama insallah olur tabiHedef 1k zorlu bir yol ama görelim bekliyelim.
1 K size ne yapar Sayın Destek :) Okyanusta damla diyeceğim de o bile değil :)@Seydunas hedef kaç acaba? Balyaları ona göre hazırda tutalım :)
Sayin karizma konussanda time4bets yaglasa bizi:)1 K size ne yapar Sayın Destek :) Okyanusta damla diyeceğim de o bile değil :)
Hep ver ver nereye kadar freebet verecek time4bets :)Sayin karizma konussanda time4bets yaglasa bizi:)
Hahahaha oyle duruyor :):)Hep ver ver nereye kadar freebet verecek time4bets :)
Verme almanın kardeşidir,, Geçen time4bets verdi , şimdi sıra bizde ,, Time4bets ‘in bizden alacağı var :)