Umarım çıkar 36 38 bandında çıkar çıkarsadatersini aldım @umut98 =) bakalım 25 tl kalmış atalım onuda
Umarım çıkar 36 38 bandında çıkar çıkarsadatersini aldım @umut98 =) bakalım 25 tl kalmış atalım onuda
ya kardeşim bak yazdıklarının hepsine beğeni atıyorum sen yazıyorsun biz kuponu bekliyoruz sonuçlanmadan new york maçına nasıl alalım :)Bu akşam ABD maçlarına ne dediysem geldi azucuk gözlerinizi benim mesajlara cevireydiniz ya :)
Daha bi şey oldugu yok o goller gelecek :)geçen haftada anamızı ağlattı abd ligi @madmen ondan dedi bencede beraber kupon yaptık patates oldu :)
kardeşim 197 tl bu boru değil en mantıklısı bu maçdı benim için riske atmamam için ms 2 üst aldımabi maçda yokki doğru düzgün tektük mecbur alıyoruz boşver
sıfırızz şuan çekim geldiğinde artık =)size bir sır vereyim.. san jose takım golü 1.5 üst. oynayın keyfinize bakın çayınızı için.
2.63 oran.
Yatıyorum sabah uyandığımda inşallah 3 Gol olduğunu görürüm abi yoksa 13.76 yı alırım :))))kardeşim 197 tl bu boru değil en mantıklısı bu maçdı benim için riske atmamam için ms 2 üst aldım
Uyku sersemi üç bin falan gönderseler bari :))))çekim gelsede ufaktan devam etsekk dicem uyuyor bunlarda =)
En azından izin vermişler :)çekim gelsede ufaktan devam etsekk dicem uyuyor bunlarda =)
olsada geri yollarım gerek yok boşver çalışana kalmasın derdiUyku sersemi üç bin falan gönderseler bari :))))
Asıl sırrı ben vereyim san antonio maçı her per alt olur :ROFLMAO:sıfırızz şuan çekim geldiğinde artık =)
dimii banada öyle gelio şuannn :)Asıl sırrı ben vereyim san antonio maçı her per alt olur :ROFLMAO:
Keşke sitelerde kullanıcılar için böyle düşünse. Borcu vardır harcı vardır falan. Olmayan risk birimi en çok çalışan departmanı sitelerin :)))olsada geri yollarım gerek yok boşver çalışana kalmasın derdi
Reyiz senin çalıştığını düşün boylenbirnhata yaptın yanlışlıkla Allah göstermesin de çok kötü bir durum o adam içinUyku sersemi üç bin falan gönderseler bari :))))
Valla ben sırrı verdik olay sende başkanbunlr çok kolsuz oynuyor :ROFLMAO:di
dimii banada öyle gelio şuannn :)
Haklısın benim hıncım o çalışana değil. Site sahiplerine :)Reyiz senin çalıştığını düşün boylenbirnhata yaptın yanlışlıkla Allah göstermesin de çok kötü bir durum o adam için
Aynen kurunun yanında yad yanmasın bizde olabilirdik orda adamın ekmek parası sonuçtaHaklısın benim hıncım o çalışana değil. Site sahiplerine :)