Bir zamanlar imajbet 1500 çekim vermiştim 2 kez göndermişti, bı site daha vardı pronet sitediydi oda 1600 TL yi 2 kez göndermişti,koskaca Tempobet bile bana fazla göndermişti, :)Uyku sersemi üç bin falan gönderseler bari :))))
abiyi ikiyi atar birazdan abd söyiliymilk yarı bitse bu kuponda ne güzel olur ya
kardeşim koskocası yok çalışan hatası herkes yapabilir blackliste girersin ama tcnle gerek yok ;)Bir zamanlar imajbet 1500 çekim vermiştim 2 kez göndermişti, bı site daha vardı pronet sitediydi oda 1600 TL yi 2 kez göndermişti,koskaca Tempobet bile bana fazla göndermişti, :)
Öyle öyle çalışana kolaylık versin. Site sahiplerininde Allah belasını versin bu nasıl temenni :))))Aynen kurunun yanında yad yanmasın bizde olabilirdik orda adamın ekmek parası sonuçta
Ahaha:ROFLMAO:Öyle öyle çalışana kolaylık versin. Site sahiplerininde Allah belasını versin bu nasıl temenni :))))
evet@xmen7772 abi amerika maçı 3 gol won mu yazıyoruz ? 2 gol iade ?
Abi trumpı aradım. Türkiye: 7 Harf. S400: dört harf ve sembol. 7-4=3 kısacası bu maç üst :))))))ilk yarı bitse bu kuponda ne güzel olur ya
kardeşim koskocası yok çalışan hatası herkes yapabilir blackliste girersin ama tcnle gerek yok ;)