Yok almadım Amerika da 2 tane 1.5 ust aldım 45 artı 2 de gotune basına carptı iceri girdi top :) izliyorum diye siliue bakmadım bugun tesadufler zinciri var bende en iyisi yatayım :)@emana22 umarım ilk yarı 1 i almadın abi
abi yardırıosun yine tebrikler @xmen7772 bende tek göz takip etmye çalışıyorum :)
Valla bende gittim gizliyorum
uyuyun sağlıkdan önemli değil ben takipteyim :)Yarısında falan bi yerde uyurum ben :))) molotof lazım olursa uyandır abi :)))
Valla ya ıyi yırtmışsın abiYok almadım Amerika da 2 tane 1.5 ust aldım 45 artı 2 de gotune basına carptı iceri girdi top :) izliyorum diye siliue bakmadım bugun tesadufler zinciri var bende en iyisi yatayım :)
Gittiği yere kadar yanındayım abi sorun yokuyuyun sağlıkdan önemli değil ben takipteyim :)
almadıysan sevindim bravoYok almadım Amerika da 2 tane 1.5 ust aldım 45 artı 2 de gotune basına carptı iceri girdi top :) izliyorum diye siliue bakmadım bugun tesadufler zinciri var bende en iyisi yatayım :)
Yok abi almadım 2 tane abd yapıstırdın sende almıssın son saniue gol oldu :)emanaya demedim mi ben peru sakat takım diye :(
afiyet olsun :)Knorr'un bi tavuk suyu çorbası yaptım bir de hanım yoğurt yapmış mayalayıp ondan bi cacık yaptım sarmısaklı misss. uykum kaçtı vallahi cacığı yiyince
2 oldu peruYok abi almadım 2 tane abd yapıstırdın sende almıssın son saniue gol oldu :)
hadi bakalım bol şansHadi bi macera atalım kısa sürede kalsa =)
BolşansHadi bi macera atalım kısa sürede kalsa =)
gel beraber olsun kardeşim benimafiyet olsun :)
Bol şansHadi bi macera atalım kısa sürede kalsa =)
Abd den 3 gol bekliyoruz 2 gol e iade mac başlamadı henüz@xmen7772 abi uzak kaldık nedir son durum ?