Bize oyle basit kazannak yok abi fittiricaz anca :)))bassak paranın mk koymuştuk işe bak ya
Bize oyle basit kazannak yok abi fittiricaz anca :)))bassak paranın mk koymuştuk işe bak ya
13.76 sıda var ama başka sitedeKasaya 13 lira daha eklendimi abi @xmen7772 :))))
Kalsin o orda zor gun parasi :)))13.76 sıda var ama başka sitede
Niye almadın abi :)botofogp palmerias maçına 1 e r gol alayım istesen 5 dak kalmış uyuruz sonra :)))
gece gece kulaklarım çınlamasın diye olabilirmi acaba kardeşim :)Niye almadın abi :)
Rolling başarıya ulaşacaktı ne güzel yatacaktık dediğin gibi :)botofogp palmerias maçına 1 e r gol alayım istesen 5 dak kalmış uyuruz sonra :)))
Atlante Unitedın 17 maçın 12 si 2-3 gol bitmiş abibeyler 2 abd maçı var 03 de başlayan
gece gece kulaklarım çınlamasın diye olabilirmi acaba kardeşim :)
iyi yapmışssın :)vermediler parayı inatla iki saat bende kalanı sallamıştım gelmiyor diye kupon geldi şimdi onlar düşünsün =)
Korner bahsine ne dersin abibu kupona ne diyorsunuz 80 basalım mı 20 kalsın ne olur ne olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 19852
Atlante maçında en az 8 korner olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin abi :)@madmen sen ne diyorsun ?
Abi biliyorsun futbolu sevmiyorum ve takip etmiyorum o yüzden sen nasıl istersen@madmen sen ne diyorsun ?
Bas bas paraları leylaya :ROFLMAO:bu kupona ne diyorsunuz 80 basalım mı 20 kalsın ne olur ne olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 19852