- 5 Haz 2019
- 1,896
- 955
Emir verdiğini söyleyen kim ancak erler emir verebilirSen 4 yıl okudun diye 10 yıl 20 yıl dağlarda gezen adama emir verip birde onlardan yüksek maaş alacaksın. Böyle adaleti s.....kimmm. Asteklere uyuz oluyorum.
Emir verdiğini söyleyen kim ancak erler emir verebilirSen 4 yıl okudun diye 10 yıl 20 yıl dağlarda gezen adama emir verip birde onlardan yüksek maaş alacaksın. Böyle adaleti s.....kimmm. Asteklere uyuz oluyorum.
Banada mı uyuz oluyon la bende astekSen 4 yıl okudun diye 10 yıl 20 yıl dağlarda gezen adama emir verip birde onlardan yüksek maaş alacaksın. Böyle adaleti s.....kimmm. Asteklere uyuz oluyorum.
Kafana göre takıl para senin paraOdul.isini nasil yapalim 6/6 nin en kotu hali geldi birde icerideyiz. Listedeki cogu arkadas 600 dagittigim rollingden odulunu aldi
Valla gönlünden kime geçiyorsa ona ver kardeşim, alanlara verme ki eğer ben aldıysam bende dahil. Hakkaniyetli olsun ki sanıyorum ben 10 gün önce aldım senden 50tl onuda sidik zoruyla getirdik buraya totem yapma amacım dün vardım listende bragadan yattık bu sefer getireyim adamın kuponunu oldu açıkcasıOdul.isini nasil yapalim 6/6 nin en kotu hali geldi birde icerideyiz. Listedeki cogu arkadas 600 dagittigim rollingden odulunu aldi
Odul.isini nasil yapalim 6/6 nin en kotu hali geldi birde icerideyiz. Listedeki cogu arkadas 600 dagittigim rollingden odulunu aldi
Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor forumda zaten işi artık makaraya verdim
Ama teklif kabul olursa bize @FastGhost Rolling parası atarsan muhabetı devam eder çekeriz belkide
Rollingmi yapcaksiniz ayri ayrimi atayim Umuta konuyu.kilitleticem. listedeki herkes arkadaşım cogu digrr rollde odul almis sorun yok yani.
İlla gönderim sağlayacaksan ayrı ayrı at ki şans bölünsün belki bana göndericeksin ben batırıcam adama ayıp olacak belki adama göndericeksin adam batırıcak benim şansım vardır bilemessin sonere de at bence gece 3ümüz bekleidk zatenRollingmi yapcaksiniz ayri ayrimi atayim Umuta konuyu.kilitleticem. listedeki herkes arkadaşım cogu digrr rollde odul almis sorun yok yani.
Aynen abi. Sendr.jeton atarmisinHiç bunlara girme abim gönderecektim hesaplarına gönder anlaşmazlık olur uğraşırdı sonra boşver bence