Teşekkürler hocam@fyuksek tebrıkler dostum
Kesinlikle oyle abi@fyuksek 2 k yada şükür. 8 e bir adım daha yaklastin. Kar kardir.
Çabuk askere ne zaman gidiyorsuncular gelmeden @fyuksek
hocam senın yas kaçtı askerlık muhabettı yuzunden 21 ıla 23 dusundum daha buyuk oldugunu da dusunenler var bızı aydınlat :)Kesinlikle oyle abi
Ben askerliğimi asteğmen olarak izmir narlıdere lojistik de yaptım canımın içi uzman çavuş tokatlıyordumSen ne zaman gidiyon askere :)
27 hocamhocam senın yas kaçtı askerlık muhabettı yuzunden 21 ıla 23 dusundum daha buyuk oldugunu da dusunenler var bızı aydınlat :)
Kesin oyledirBen askerliğimi asteğmen olarak izmir narlıdere lojistik de yaptım canımın içi uzman çavuş tokatlıyordum
Bende astek tokatliyordum :)Ben askerliğimi asteğmen olarak izmir narlıdere lojistik de yaptım canımın içi uzman çavuş tokatlıyordum
Bi uzman çavuş daha geldiKesin oyledir
oo başkan veya üstad deme yaşlarındasın ne kadar rütbe olarak buyuk olsamda yas olarak aramızda 7 yaş var bu yuzden başkan diye hitap ederiz sana artık :)27 hocam
Farketmiyor hocam iki insan aradinda saygi olduktan sonra sorun yok :)oo başkan veya üstad deme yaşlarındasın ne kadar rütbe olarak buyuk olsamda yas olarak aramızda 7 yaş var bu yuzden başkan diye hitap ederiz sana artık :)
Niye yüzbaşı veya binbaşımıydın haahahahaBende astek tokatliyordum :)
oo başkan veya üstad deme yaşlarındasın ne kadar rütbe olarak buyuk olsamda yas olarak aramızda 7 yaş var bu yuzden başkan diye hitap ederiz sana artık :)
@FastGhost la makara yapcan diye konu harbi askerlige döndü
Ya askerlik dediğin nedir amk bir tane mantıklı tarafı varmı burda goygoy yapıyorlar bak ben sana asteğmen olarak söylüyorum sakın askere gitme uzatabildiğince uzat @umut98 bi bok öğrendiğin yok, sıçmayı yıkanmayı bilmeyen adamlarla 6 ay geçireceksin@FastGhost la makara yapcan diye konu harbi askerlige döndü
Yav sende fıkrarlarla türkiyedeki teyo gibisin :)Ben askerliğimi asteğmen olarak izmir narlıdere lojistik de yaptım canımın içi uzman çavuş tokatlıyordum