Konu kirlenecek sanırım diger konu başlığında devam ederiz@fyuksek soner de haketti bence başkan berkay ben likyalı soner bekledi bu maçı arada kaçırdığım olduysa bilemem
Ben jeton kullanmıyorum :) senin canın sağolsun. Önemli degil.Aynen abi. Sendr.jeton atarmisin
Ben yine o noktayı atladim :)Ben jeton kullanmıyorum :) senin canın sağolsun. Önemli degil.
eyw saol dostum da ben şans parası almıyorum kimseden ya öyle bişey yapmak istesem sabah a kadar sinerji yapardım burda zaten ama ben sadece bakıp umarım kazanır veya bol şans yazıp çıkıyorum önemli olan sizin kazanmanız veya guzel ortam yakalamak benım ıcın muhabbet olsun dıye gelıyorum :)@umut98 umuduma da ben tutturursam 200 300 çekersem 100 atacam
Muhabbet daha önemli canım sıkılmıyoreyw saol dostum da ben şans parası almıyorum kimseden ya öyle bişey yapmak istesem sabah a kadar sinerji yapardım burda zaten ama ben sadece bakıp umarım kazanır veya bol şans yazıp çıkıyorum önemli olan sizin kazanmanız veya guzel ortam yakalamak benım ıcın muhabbet olsun dıye gelıyorum :)
Tamam kilitliyorumDurumu belirttim beyler bugun 1k zararda olmama rağmen diğer konuyla birlikte 650 dagitim yaptim. Yarin tekrar deneriz bir seyler. @umut98 konu kilit lutfen