2 sene önce telefonu kaybetmiştim . Keşke o zamanlar üye olsaydım foruma
Abi şimdi şöyle bir olay var. 2008'den itibaren altyapımız bize ait değil. Dünyanın malum ''baba'' ülkesine ait. Sisteme sızmaya çalışan binlerce kişi ve dosya var adliyelerde. Sisteme sızdığını sanıyorsun ama aslında olan tuzağa düşüyorsun ve sen sahte/karıştırılmış bilgilere erişirken evinden yaka paça alınıyorsun.Öyle deme bu işi çok çok mükemmel yapabilecek insanlar var, hem internette dolanırken iz bırakmazlar, bıraksalar bile izleri sonsuz döngüde kalır:)
Gecen abime batı ne tarafta diye sormuslugum var adamın dedigine bak :)Amk biz daha onu nasıl yazacagimizi bile bilmiyoruz, erken gelmişim dünyaya
Sen git Kazım'la oyna, kara cahil. :cautious::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:bune abi herkes hekır
Evet doğru ama şu da var internete , o bahsettiğin alt yapıyı kullanmadan girebilecek ,sistem ve Kişiler yok mu dur ??Abi şimdi şöyle bir olay var. 2008'den itibaren altyapımız bize ait değil. Dünyanın malum ''baba'' ülkesine ait. Sisteme sızmaya çalışan binlerce kişi ve dosya var adliyelerde. Sisteme sızdığını sanıyorsun ama aslında olan tuzağa düşüyorsun ve sen sahte/karıştırılmış bilgilere erişirken evinden yaka paça alınıyorsun.
Para var huzur var günde iki üç hesap patlatsa tosun gibi ferrariylede gezeradam turkcell superonline'nin en pahalı paketini kullanıyor dede
Sanırım bu akşam bi güncelleme oldu kardeşim,,Bi de beyler bundan yaklaşık 2 3 hafta kadar önce mobilden paparaya direk giriş oluyordu şu anda sms onayı var. Güncelleme mi oldu acaba bu konuda
Abi olay orada işte. Yok gibi bir şey. Düşün facebook hesaplarına vs. giremiyor millet. Donanım o derece arttı. Hacker'ım diyenin kralı maaşla çalışıyor şu an büyük firma ve devletlerde.Evet doğru ama şu da var internete , o bahsettiğin alt yapıyı kullanmadan girebilecek ,sistem ve Kişiler yok mu dur ??
Ben uygulamayla girmedim hiç . İnternet sitesinden giriş yapiyorum, hesap açtığından beri sms onayı varBi de beyler bundan yaklaşık 2 3 hafta kadar önce mobilden paparaya direk giriş oluyordu şu anda sms onayı var. Güncelleme mi oldu acaba bu konuda
valla diğerlerini bilmem de ben eski kulağıkesiklerdenimbune abi herkes hekır
Güncelleme oldu da eskiden 4 kod ile girebiliyorum şimdi 6 kod olmuş başka bi güncelleme yokBi de beyler bundan yaklaşık 2 3 hafta kadar önce mobilden paparaya direk giriş oluyordu şu anda sms onayı var. Güncelleme mi oldu acaba bu konuda
Dayı ben de yaklaşık 1 haftadır durum böyle olması gereken olmuş aslında. Aslında site girişlerinde de sms onayı lazım. Youwin de var mesela cift aşamalı güvenlik deniyor da o da pratik değilSanırım bu akşam bi güncelleme oldu kardeşim,,
Ulan haykırdım be@emana22 başkan telefon numaranın ilk 2 harfi 05 devamını söylemiyim deşifre olmasın
Hahah Amerika ya yolculuk var hemde ucakla demek gibi visi oldu :)@emana22 başkan telefon numaranın ilk 2 harfi 05 devamını söylemiyim deşifre olmasın
Kod ekranını küçücük yapmışlar. 2.20 adamız ekrana dokunuyorum 2 tane rakam birden işliyor. :(Güncelleme oldu da eskiden 4 kod ile girebiliyorum şimdi 6 kod olmuş başka bi güncelleme yok