Ben zaten 1 haftadır birşey bulamiyorum. Yarın başımın üzerinde ekmek çevirip hamama gidecem, öbür gün cumaya , surda bir rolling yapinda umreyede gönderin beni
Abi benim kanım kutsal kan, efsunluyum ben ama tersten. :(Pesindeler ayık ol. Böyle giderse 1-2 aya kalmaz :)
Ne çekiyorsunuz anlamadım ki ahahhaYa bi' yürü git ya ahahahha @barish olum bu adamı buradan al, bak al bunu, bunu al. :LOL: :LOL: :LOL:
Haykırdım ya. :LOL: :LOL: :LOL:
2.20 mi şerefsizim gel gökseninin yerine oyna kesin daha iyi oynarsın senKod ekranını küçücük yapmışlar. 2.20 adamız ekrana dokunuyorum 2 tane rakam birden işliyor. :(
Kars'ı hor görmemek lazimHayır yapılır. O nasıl avukatmış, nereden mezun Kars'tan falan mı. Sen aç ben takibini yaparım.
bende konuyu baştan bi okiyim dedim ortalarda sigara falan yaktım aynen film gibi .gerilim korku :)Ne konuymus be aksiyon gerilim ne ararsan var :) olayda cozulur kapanirsa 10 uzerinden 15 . Aman hesaplara dikkat
@Dede retrobet hesabı da varmış janmaril1 adında @Retrobet Büro Destek
@Dede bu ve bunun gibi sahtekar işlerle uğraşan biri vardı şu an banli diğer forumun moderatorüydü her türlü sahtekarlığı yapıyordu bana birkaç tane anlatmıştı bu vatandaş
Bende onu söylüyordum dün. Geldiğinde kimisi x yerde mod diye az sakso cekmedi ona@Dede bu ve bunun gibi sahtekar işlerle uğraşan biri vardı şu an banli diğer forumun moderatorüydü her türlü sahtekarlığı yapıyordu bana birkaç tane anlatmıştı bu vatandaş
Adamlar 3 kisi gelmisti baska forumdan yalayan yalayanaydi adamları 2 günde paşa oldular
Haklısın abiKardeşim menfaat dünyasındayiz kimin kimde çıkarı varsa ona yaklasiyor. Normal böyle şeyler.
Ödüllü kupon rolling vs yapmadığım zaman kas kişi sana mesaj atıyor hal hatır soruyor.
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü demişler ********.
Güvendiğimiz dediğimiz adamdan bile kazık yedik.
Papara blokem halen kalkmadi. Orosbu çocuğu yüzünden uğraşıyoruz.
Evet anlattı ortak olalım dedi reddettim engellediSana sahtekarliklarinimi anlattı ?
bu aile ikametgah adresidir burada yaşadığını sanmıyorumOturduğu adres daha doğrusu kayıtlı olduğu adres. Ekli dosyayı görüntüle 27086