- 19 Ocak 2019
- 2,186
- 887
google ip sorgulama hocam bu net konum saptamıyor%99 site çalışanı. Elimde kayıtlar var vs dediğine göre db var elinde herhangi bir sitenin.
Ankara'da
Ekli dosyayı görüntüle 27055
google ip sorgulama hocam bu net konum saptamıyor%99 site çalışanı. Elimde kayıtlar var vs dediğine göre db var elinde herhangi bir sitenin.
Ankara'da
Ekli dosyayı görüntüle 27055
MSN patlatabiliyor musun onu söyle evet se sen bi dahisin dostum :)dayı eski hackerlardandık türkiyenin bütün kimlik bilgileri bizdeydi :)
Cam varmı ?MSN patlatabiliyor musun onu söyle evet se sen bi dahisin dostum :)
İş acarbeyin üzerine kalmasın sonra :)MSN patlatabiliyor musun onu söyle evet se sen bi dahisin dostum :)
Hahahah abi jenerasyon farkı ne yapalım :)Cam varmı ?
eskiden baya çalıp satıyordum hesapları dayıMSN patlatabiliyor musun onu söyle evet se sen bi dahisin dostum :)
google değil bromgoogle ip sorgulama hocam bu net konum saptamıyor
Hep hayal etmişimdir bunu Bi de demon tools yukleme vardı cok zordu oyunlarda onu yapabiliyormuydun? :)eskiden baya çalıp satıyordum hesapları dayı
nedir hocam yani bu sahsın adresigoogle değil brom
Abi nereye giriyor Allah aşkına. Sisteme kayıtlı bilgiler olmadan giriş bile yapamaz. Oldu öyle bir şey yaptı, gece yarısı eli götünde donuyla alırlar, yanına da yedi sülalesini toplarlar çerez niyetine.Oraya nasıl gircen :)
Bulunduğu Koordinatlar: 12.55, 34.33nedir hocam yani bu sahsın adresi
yandexten koordinatlara 12.55, 34.33 yazarsanız arkadaşın net adresi çıkacaktır
Attığın yer ankara'nın en pahalı mahali. Bu götüne giyecek donu zor buluyor :) Orada bi yerlerde ikamet ihtimali Ali Koc'un bağcılarda ikamet etme ihtimaline denk gelir :)
Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba :) :) başkan bulundu mu ?yandexten koordinatlara 12.55, 34.33 yazarsanız arkadaşın net adresi çıkacaktır
Öyle deme bu işi çok çok mükemmel yapabilecek insanlar var, hem internette dolanırken iz bırakmazlar, bıraksalar bile izleri sonsuz döngüde kalır:)Abi nereye giriyor Allah aşkına. Sisteme kayıtlı bilgiler olmadan giriş bile yapamaz. Oldu öyle bir şey yaptı, gece yarısı eli götünde donuyla alırlar, yanına da yedi sülalesini toplarlar çerez niyetine.
Amk biz daha onu nasıl yazacagimizi bile bilmiyoruz, erken gelmişim dünyayayandexten koordinatlara 12.55, 34.33 yazarsanız arkadaşın net adresi çıkacaktır
en iyisi gidip görmek o mu değil mi :)Attığın yer ankara'nın en pahalı mahali. Bu götüne giyecek donu zor buluyor :) Orada bi yerlerde ikamet ihtimali Ali Koc'un bağcılarda ikamet ihtimaline denk gelir :)