- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Ben veririm 1 k verecekse :)hesap bilgisi çalıyor bu arkadaş 1000tl atsada vermem paparamı
Ben veririm 1 k verecekse :)hesap bilgisi çalıyor bu arkadaş 1000tl atsada vermem paparamı
3 de 0 gidiyor benim takım 5 yedik basında kovun bu adamı diye yazılar çıkmaya başladı
kasap gibi oynuyor benim takım 2-0 öne geç kırmızı yemiş o adamda 5 maç ceza almış. Naptı acabaşike hayırlı olsun 2-0 dan 5-2
kasap gibi oynuyor benim takım 2-0 öne geç kırmızı yemiş o adamda 5 maç ceza almış. Naptı acaba
Taktigimi yapmamisim sanslisin ;)Brezilya’yı kim yönetiyor 1-1 kalmışız defans yaptırdım takıma :)
Rövanşta yaparsın ;)Taktigimi yapmamisim sanslisin ;)
bilegi burkulmus garibiminbenim ronaldoyu sakatlamıslar 2 mac yok
Kadro boşken 10 at hocam farketmez :)
hocam tek eksik futbolcun defanstaki albert gerisi kadron ful bak istersenKadro boşken 10 at hocam farketmez :)
Macta cikan kadroya bakma sen :) bak bilendim simdi sana seninle macimizi iddiali yapalimhocam tek eksik futbolcun defanstaki albert gerisi kadron ful bak istersen
antrenman kampı yasak değil mi bn yasak diye yapmadım :)Tertemiz 3te3 Ekli dosyayı görüntüle 27748
Oyle bir kural yok ki hocam fotograftaki normal antrenman bir kerede kampa yolladimda online odeme istiyor artik cok para lazim onaantrenman kampı yasak değil mi bn yasak diye yapmadım :)