- 13 Şub 2019
- 2,904
- 998
antrenman kampı yasak değil mi bn yasak diye yapmadım :)
başta öyle konuşmuştuk ama sonradan her şey serbest oldu :)
antrenman kampı yasak değil mi bn yasak diye yapmadım :)
takip etmdim ben hrşey serbest se yapardım kaçırdım yoksa suan türkiye mahvolmuştu :)başta öyle konuşmuştuk ama sonradan her şey serbest oldu :)
takip etmdim ben hrşey serbest se yapardım kaçırdım yoksa suan türkiye mahvolmuştu :)
olur valla 100 çalışır kazanan alır beraberlikte kimse kazanmaz :)Macta cikan kadroya bakma sen :) bak bilendim simdi sana seninle macimizi iddiali yapalim
Tamamdir mac haftasi konusuruz :)olur valla 100 çalışır kazanan alır beraberlikte kimse kazanmaz :)
berabere biterse ben alırım sorun yokolur valla 100 çalışır kazanan alır beraberlikte kimse kazanmaz :)
Yine buldun yoluberabere biterse ben alırım sorun yok
5.hafta 4/5 devam edersin abi :)Tertemiz 3te3 Ekli dosyayı görüntüle 27748
Canin sagolsun napalim nazarlik deriz :)5.hafta 4/5 devam edersin abi :)
:)Canin sagolsun napalim nazarlik deriz :)
DegerlendiDegerlendirmeye aliyorum kurmaylarimla birlikte teklifini ozelden alayimTaraftarlarım isyanda @deniz88 yarınki maç 2mizin sat bana maçı
3/3 lük serini bozucam x2 çifte şans bankoDegerlendiDegerlendirmeye aliyorum kurmaylarimla birlikte teklifini ozelden alayim
3/3 lük serini bozucam x2 çifte şans banko
valla moraller bozuk lige asılmam lazım 2 tane oyuncumu 100 yaptım diye seviniyordum başka takım kadrolarına baktım 103 yapmışsınız mkSen onu boşver benim 4/4 lük serimi bozabilcek misin?
valla moraller bozuk lige asılmam lazım 2 tane oyuncumu 100 yaptım diye seviniyordum başka takım kadrolarına baktım 103 yapmışsınız mk