- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Oyun baya şans işi benden üstündü kadron taktiklerde ortalama ayniydi ajan sagolsun@fyuksek Forvet 4 oynamıs fırat 4 Kadroya sokarmıyım bi daha o davarı 4 nedir mk
Oyun baya şans işi benden üstündü kadron taktiklerde ortalama ayniydi ajan sagolsun@fyuksek Forvet 4 oynamıs fırat 4 Kadroya sokarmıyım bi daha o davarı 4 nedir mk
Duygulara yer yok türkiye yi de yenicez malesefTürkiye 1 italya 0
brezilya zor kurtuldu italyayi yedik sirada fransa var :)
rahat yenerim sorun yok :)Duygulara yer yok türkiye yi de yenicez malesef
Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin paparada paran yalan olmaz geri iade düşer hesabına.:( papara yamuk yaptı sanırım 100 lira gitti yav 2 kere ard arda para attım bide hiçbiri yok
Sovyet de güçsüz ya atamıyor adam 100 oynyyo gol atamıyor ama atak ful tek kale top ama gol yok Türkiye andora maçı gibi her maç yavİskandinav forvetleri bacaksiz aq onca sut cekiyor gol yok iki mactik istatistik tavan ama skor yok :) 1-0 1-0 yenilmekten gına geldi
Ahahahaha :) lige erkenden havlu atma potansiyeli var vaktim olmuyor bu sefer otobusu kaleye ceker kafaya oyniyanlari engelleriz artikSovyet de güçsüz ya atamıyor adam 100 oynyyo gol atamıyor ama atak ful tek kale top ama gol yok Türkiye andora maçı gibi her maç yav
NasipAhahahaha :) lige erkenden havlu atma potansiyeli var vaktim olmuyor bu sefer otobusu kaleye ceker kafaya oyniyanlari engelleriz artik
@tiyes2242Papara Yİ kime atıyoruz
Beyler @ibo8989 dolandırıcı çıktı ligde Türkiyeyi yönetiyor arkadaş ödeme yapmadı 1. olsa bile ödülden 1tl alamıyacak haberiniz olsun onun vermesi gereken miktarı ben karşılıcam sorun yokMerhabalar, Önemli bir konu var gelişme daha doğrusu,
@iboo8989 isimli kişinin janmaril isimli dolandırıcı ve sitelerden sizin forumlarda sosyal medyada paylaştığınız bilgileri kullanmak sureti ile hesaplarınızı patlatmaya çalışan kişi olduğunu düşünüyoruz.
@Heykanbaba @Cesur87 @tryndamere sanırım bu kişi size dün etkinlik sonucu 20 tl papara yada jetondan para göndermiş. Bize gelen istihbarat bu kişinin bilgilerinin samet avcı veya sinem avcı olduğu yönünde.. Size gonderilen ödeme kimden gelmiş?
Tc no: 22994553188 Doğum tarihi: 1994-10-10
Cep telefonu: 05363443446 -- 05050961094
Samet Avcı
Eskisehir/odunpazarı