- 13 Şub 2019
- 2,904
- 998
onunda yolları var youtube da arastırınca bulursun da yapmayın yanı bulupta sızı yakmayalım :)
Yolu yok
onunda yolları var youtube da arastırınca bulursun da yapmayın yanı bulupta sızı yakmayalım :)
oyleyse kullanılabılır olsun ben taktık felan calıyor dıye bılıyordum :)Casus olmazsa rakibinizin gizli veya özel antrenman kullanıp kullanamadığını bilemezsiniz :)
Portekiz güçsüzPortenizi kim aldi yaw
aga kural olmasın her takımın oyuncu güçleri aynı biraz inceledim geliştirmek bizim elimizde taktik maktik yok bam bam burdaki herkes futboldan anlayan insan sonuçta
Bu ozel kamp falan ben pek bilmiyorum yanlişlikla girmeyeyim hersey serbetmiaga kural olmasın her takımın oyuncu güçleri aynı biraz inceledim geliştirmek bizim elimizde taktik maktik yok bam bam burdaki herkes futboldan anlayan insan sonuçta
aga oyuncu isimleri temsili her oyuncu hucüm atak vs eşit her oyuncu 26 yaşında takım farketmez taktiğini konuşturucanHayda transfer yok :( ozaman biz nası güçlencez antaraman ile çok zor
Transferi açççççalımaga kural olmasın diyenler beğensin olmasın diyenler kızgın atsın
eşit dediğim birbirine çok yakınaga oyuncu isimleri temsili her oyuncu hucüm atak vs eşit her oyuncu 26 yaşında takım farketmez taktiğini konuşturucan
Transfer olmasın oyuna yabancıyız.aga kural olmasın diyenler beğensin olmasın diyenler kızgın atsın
Arjantin'e bak istersenaga oyuncu isimleri temsili her oyuncu hucüm atak vs eşit her oyuncu 26 yaşında takım farketmez taktiğini konuşturucan