- 13 Şub 2019
- 2,904
- 998
Ben ispanya ile yaptım yendim ispanya benle yaptı yene yendim bdksmfjdlakdlfjkd kim la o
Farklı taktikler deniyordum dostluk maçı yaptım yendim kim bu diyordum :) 2 maçta da yenmiş güya
Ben ispanya ile yaptım yendim ispanya benle yaptı yene yendim bdksmfjdlakdlfjkd kim la o
Başkanım 4-2-4le oyna henrik larsson zlatan ljungberg savunmada mellberg ortada linderoth ver küsküyü. Gerekirse hakemlere 3 5 atariz biseyler. :ROFLMAO:Birisi benimle bir dostluk maçı yapsın beyler yarıyormu bir taktik yaptım göreyim
takımına baktım muabrek 92 den assagı adam yok benım en yuksek 95 senın 96 felan bu nasıl fransa :)
beni yenen tek sensin fransa brezilyayi yendim sana yenildimBirisi benimle bir dostluk maçı yapsın beyler yarıyormu bir taktik yaptım göreyim
İbrahimoviçi kadroya koyamıyorumtakımına baktım muabrek 92 den assagı adam yok benım en yuksek 95 senın 96 felan bu nasıl fransa :)
gruba giriş için izin gerekiyormuş istek yolladım admin alırmısın oyundakı adım dennis88_1Takımlar Ve Menajerleri
@maxaljin Afrika All Star
@deniz88 Arjantin
@fyuksek belçika
@buraksk brezilya
@mrefe9 czecho
@tiyes2242 İngiltere
@umut98 fransa
@barish almanya
@neciptatli italya
@Mehmet55 hollanda
@gs1905bb portekiz
@sait212 iskandinavya
@Emre4545 sovyet unıon
@tryndamere ispanya
@lutonbaskanı isveç
@iboo898913 türkiye
tektar yapsın sımdı kadronun dızılışı yapmamısım ben sımdı takır takır koydum lıgdekı herkese :)Adam daha iboyu almamış @umut98 iboyu da alsa 5lik olcak mısın kardeşim :ROFLMAO:
yapamıyorum denedım@umut98 2 maç yaptım ikisindede aynı tarife 3-0 yapsana bi benle
gençleri deniyorum yanlış anlaşılmasın@tiyes2242 zorlama yenemezsin :)