ligi kitleyinde baru dışarıdan gelenler almasın takımlarıarkadaşlar lig olayına girmek için @tiyes2242 size link göndericek yatırım yapmayan zıpzıplar araya gırmesın diye :)
O olur sa atarız 1 2Senin forvette putin felan vardır kesin kardeşim
sadece davet ettiğim arkadaşlar girebiliyorligi kitleyinde baru dışarıdan gelenler almasın takımları
sana bişey söyiliyim mi kadrolar yılıdz oyunculardan kurulu boku yedık brezılya ıcımızden gecıcek ispanya ile bırlıkte arjantın ayrı bı sevıcek :)@umut98 Daha başlamada keyifli oldu bu. Şimdi her maç 3-4 yemeye başladığımda daha güzel olacak Bu bitince yine yapalım hep yapalım
Hiçbirşey olmaz kardeşim benim sahadan çıkamazlar 4-5-1 oynarım full defans tekme tokat allah ne verdiyse 1 puan alsınlar öpsünler basına koysunlarsana bişey söyiliyim mi kadrolar yılıdz oyunculardan kurulu boku yedık brezılya ıcımızden gecıcek ispanya ile bırlıkte arjantın ayrı bı sevıcek :)
Abi şaka maka herkeze adam gibi takım çıktı bana sovyet allahtan başka bişi istesem olcak mış hatta bizde@umut98 Daha başlamada keyifli oldu bu. Şimdi her maç 3-4 yemeye başladığımda daha güzel olacak Bu bitince yine yapalım hep yapalım
Valla bende hic anlamiyoeum @tiyes2242 anlatsin mudur o djdj@Umut lig hakkinda bilgi kurallar falan verilcek mi transfer var mi gibi
Zidane henry platını deschamps viera kalede loris trezegeut thuram oho ilk maç senle ben bıde :)